Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: JAk Ci sie podoba moje Fotostory?
Zajefajne 18 41.86%
Spoksik 13 30.23%
Może być 8 18.60%
Lipa 1 2.33%
Beznadziejne! 3 6.98%
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.03.2007, 14:05   #91
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Nie ostatni Przedostatni. Jeszcze jeden i już. Ehh... Nie mam pomysłu na pisanie tego dalej :con:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.03.2007, 18:06   #92
karolcia92
Guest

Domyślnie

Oj, wiem, ze przedostatni, ale chodziło mi o to, że następny będzie przedostatni. Ja zawsze jak coś powiem, to nie wiadomo o co mi chodzi.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 10:01   #93
Aleks
Guest

Domyślnie

Komiks jest suuper! Masz talent do pisania
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 14:01   #94
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

suuuuuuuuuper ale juz to mówiłam zrób tom II
stare 25.03.2007, 21:55   #95
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Odcinek 11 - Eliksir.

-Charles! Co to?! Eliksir?! - Jane wykrzyknęła radośnie.
Mężczyzna stał z butelką eliksiru w ręku. Dziewczyna nie do końca wiedziała, czemu on sie tak tajemniczo uśmiecha...
-Proszę, to dla ciebie. Wypij. - Zaczął Charles.
-Ale po co to?
-To jest Likantropina B. Dostałem jedną butelkę eliksiru od słóżb specjalnych. Wiesz... Mam znajomości.
-Czyli... Jak to wypiję... To już nie będę wilkołakiem? - Spytała niepewnie z uśmiechem na twarzy.
-Tak.
W tym samym momencie do pokoju wbiegła Aria. Spojrzała się na eliksir ze zdziwieniem, ale po chwili zrozumiała o co chodzi.

Jane bez namysłu wypiła zawartość buteleczki. Stało się z nią coś dziwnego. Poczuła poraz ostatni ten dziwny głód, po czym spojrzała na wszystkich z szeroko otwartymi oczami. Usłyszała kilka szczeknięć Arii. Koniec z rozmawianiem z psami. Uśmiechnęła się i pogłaskała swoją pupilkę. Nie wiedząc jak podziękować Charlesowi, za ten prezent, rzuciła mu się w ramiona. Cieszyła się, że już nigdy nie będzie musiała wałęsać się w nocy po okolicy, ale czuła jakiś dziwny żal w sercu.

-Jane... Ja... Chciałem cie zaprosić do restauracji, dziś wieczorem. - Szepnął Charles.
-Oczywiście, że pojadę z tobą. - Odpowiedziała z uśmiechem.
-Może być o 19:00?
-Jasne.
Resztę dnia Jane spędziła na bawieniu się z Arią i Silverkiem. Brakowało jej trochę umiejętności rozmawiania z "psowatymi".

-Jane... Pospiesz sie... - Charles ponaglał nienaturalnie długo szykującą się dziewczynę.
-No już... Chwila... - 10 minut po wypowiedzeniu tych słów Jane wyszła z łazienki.
Mężczyzna usiadł przy kierownicy, i skierował się do ekskluzywnej restauracji. Wszystko było tam urządzone na tyle niezwykle, że przywodziło na myśl odpoczynek w parku.

Po zjedzeniu naleśników flambirowanych, Charles wyjął z kieszeni małe pudełeczko. Otworzył je, i oczom Jane ukazał się śliczny złoty pierścionek.

-Jane... Wyjdziesz za mnie? - Mężczyzna spytał ją uroczyście.
Dziewczyna nie wiedząc co powiedzieć, bez słowa założyła pierścionek. Przypomniała sobie, ile przeszła razem z Charlem, i w jej oczach pojawiły się łzy szczęścia.

I to już koniec... Dziękuję wszystkim czytelnikom tego fotostory, za to, że byli ze mną przez cały ten czas... I tu mam prośbę do moderatorów: nie zamykajcie jeszcze tego tematu... chcę zobaczyć jeszcze kilka komentarzy oceniających całokształt

PS. Całe FS liczy 68 zdjęć Mam zamiar napisać drugie, o innej tematyce.
Pozdro!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2007, 21:58   #96
Darlene
Guest

Domyślnie

Nie no. Wszystko ładnie, pięknie tylko zakończenie mi się jakoś średnio podoba xD Mimo wszystko szkoda, że już koniec ;_.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2007, 22:17   #97
stagnacja
Guest

Domyślnie

Och! ;D Przed chwilą skończyłam oglądać "Tylko mnie kochaj" i tu teraz namiastka o miłości... szkoda, że to ostatni odcinek... FS zostanie mi w pamięci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2007, 22:58   #98
dominika
Guest

Domyślnie

Oczywiście koniec musiał być piękny takim go sobie wyobrażałam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2007, 12:09   #99
^Serduszko^
Guest

Domyślnie

Super! Bardzo mi się podobało! Nie mogę się doczekać twojego drugiego story.
10000/10000
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2007, 14:57   #100
karolcia92
Guest

Domyślnie

Świetby odcinek, wogóle to fotostory jest świetne. Daję ocenkę 100000/10. Fajnie, że zrobisz jeszcze drugie fs. Nie mogę się doczekać
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania