![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i dzięki za odpowiedzi do tego kompostownika ![]() wznawiam pytanię - kiedy "rośliny kwitną"? bo ja mi kwitną to piszą, że nic nie zakwitło-_-". a co do kodu na studnię, to zaraz znajdę i podam ![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Jak Ci tak pisze to tak mniejwięcej po 1-3 dni wg. nich już 'zakwitły'. (przynajmiej u mnie) I to raczej nie ma wpływu czy rzeczywiście zakwitły czy też nie. (nie jestem pewna czy o taką odpowiedź Ci chodziło, ale cóż ;x)
|
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
EDIT: a tak, kod na studnię: boolprop testingcheatsenabled true - wciskasz shift i nie puszczając go klikasz na aktywnego sima - wybierasz więcej - spawn - więcej - jeszcze raz więcej - Wishing Well. i masz ![]() |
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 14
|
![]()
Musisz mieć kompostownik
|
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muszę odświeżyć, bo mam problem odnośnie klubu ogrodników.
Nie mam opcji by do niego zadzwonić. Kiedyś mogłam to zrobić, teraz nie (nie mam telefonów z internetu, mam wszystkie dodatki i możliwe, ze po zainstalowaniu któregoś z nich ta opcja zniknęła). Łatki instalowałam już nawet nie pamiętam do jakich dodatków. Czy ktoś jeszcze nie ma tej opcji? |
![]() |
![]() |
#18 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A jak mieszkasz w bloku, to nie można dzwonić. Ogrodnika też nie zatrudnisz.
Co prawda od czasu zainstalowania OŻ nie grałam w domkach, ale w bloku tej opcji nie ma. |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, to nie jest blok. To zwykły domek.
EDIT: CPR było moim pierwszym dodatkiem. Potem miałam jeszcze Zwierzaki i do tego czasu przychodziła do moich simów zaraz po wprowadzeniu się ta babka z klubu ogrodników, mogłam sie z nią zapoznać i jak coś to do niej zadzwonić z prośbą o ocenienie mojego ogródka. Teraz przychodzi jedynie Pan Humble ![]() Ostatnio edytowane przez Searle : 18.12.2008 - 17:41 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
W blokach to nie działa w domkach tak.
A rzeźby on przyszedł musisz mieć dużo ozdób w ogrodzie i roślin i posadź pomidory czy coś innego na użyźniona ziemi taka opcja na tym jest ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|