![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Może na początek widok ogólny, jeśli ktoś będzie zainteresowany domkiem to wrzucę więcej obrazków i plik do pobrania.
![]() ![]() Ps. Prosiłbym o nie ocenianie wnętrza, chyba że układu pomieszczeń, bo chyba widać, że wnętrze nie jest umeblowane... ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:57 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnątrz śliczny, widać że nieźle się nad nim napracowałeś. Nie wiem, jak to robicie, ze tak fajnie budujecie domy. Ja zawsze zbuduje albo za małe, albo takie duże, ze nie wiem, co wstawić do pokoju, a na dodatek nie umiem meblować domu
![]() Ps.Fizzly ocenkę wstawię, gdy wstawisz więcej zdjęć ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek Śliczny ^^ Bardzo mi sie podoba. Mnie jeszcze nigdy sie nie udał taki zajefajny dom : ) Pokaż wnętrze! xD
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wnętrze! Wnętrze poprosze!
![]() Dom z zewnątrz jest boskii!!! ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek jest przepiękny. Ja nie mam cierpliwości żeby takie cacka budować
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Naprawdę się nad tym domkiem naparacowałaś... 9,5/10 Ocenka bryły. Lecz ocena wewnętrzna 0/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki za tak pozytywne oceny.
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.03.2007 - 16:05 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a skąd te cudeńko można pobrać??
domek przecudowny, napewno duzo sie narobiles, ale jestem pelen podziwu dla ciebie. Ostatnio edytowane przez Bartek12 : 18.07.2007 - 22:12 |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Zaraz wrzucę do pierwszego posta możliwość pobrania. Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.03.2007 - 20:36 |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom jest super. No tak jak pisali widać że się napracowałeś ciekawa jestem ile robiłeś ten dom? Na zbudowanie domu i jego uremontowanie zajmuje mi to z 3 godzinki ale czasami bywa inaczej. Daję ci 10/10 za tak dopracowany i tak śliczny dom.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|