Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2007, 23:16   #1
Fizzly
Guest

Domyślnie Górska posiadłość [BRAK ZDJĘĆ]

Może na początek widok ogólny, jeśli ktoś będzie zainteresowany domkiem to wrzucę więcej obrazków i plik do pobrania. Zaznaczam że wnętrze nie jest umeblowane, ale cała posiadłość to idealny azyl. Jeśli chodzi o pokoje - w piwnicy jest pomieszczenie ogólne oraz dwa pokoje, na parterze salon, kuchnia, lazienka i sypialnia, na piętrze - dwa pokoje (dla dzieci?) oraz łazienka i gabinet, zatem całość jest bardzo pomieściwa.

Ps. Prosiłbym o nie ocenianie wnętrza, chyba że układu pomieszczeń, bo chyba widać, że wnętrze nie jest umeblowane...

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:57

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.03.2007, 10:08   #2
karolcia92
Guest

Domyślnie

Dom z zewnątrz śliczny, widać że nieźle się nad nim napracowałeś. Nie wiem, jak to robicie, ze tak fajnie budujecie domy. Ja zawsze zbuduje albo za małe, albo takie duże, ze nie wiem, co wstawić do pokoju, a na dodatek nie umiem meblować domu
Ps.Fizzly ocenkę wstawię, gdy wstawisz więcej zdjęć

stare 18.03.2007, 10:30   #3
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Domek Śliczny ^^ Bardzo mi sie podoba. Mnie jeszcze nigdy sie nie udał taki zajefajny dom : ) Pokaż wnętrze! xD

stare 18.03.2007, 10:42   #4
rzezU
Guest

Domyślnie

Wnętrze! Wnętrze poprosze!
Dom z zewnątrz jest boskii!!! serioo!

stare 18.03.2007, 11:51   #5
Jekaterina
Guest

Smile

Domek jest przepiękny. Ja nie mam cierpliwości żeby takie cacka budować

stare 18.03.2007, 13:40   #6
JtOb95
Guest

Domyślnie

Naprawdę się nad tym domkiem naparacowałaś... 9,5/10 Ocenka bryły. Lecz ocena wewnętrzna 0/10

stare 18.03.2007, 16:03   #7
Fizzly
Guest

Domyślnie

Dzięki za tak pozytywne oceny. Cieszę się, że domek się podoba, zatem zaktualizowałem 1-szego posta i dodałem zdjęcia dotyczące całego budynku. Czy się napracowałem? Cóż, łatwo nie poszło, ale jak mam pomysł (w przeciwnym razie nie buduję) to nie jest tak znowu źle. A jeśli chodzi o przedmówcę - mam nadzieję że to 0/10 za wnętrze to tylko dlatego, że nie jest urządzone... ;> No cóż, widzę że tutaj wszyscy bardziej nastawiają sięna ocenę wnętrz, a ja wolę budowaći projektować dom pod względem architektonicznym, aniżeli urządzania wnętrz, no ale jak urządzę to wnętrze, to pewnie się pochwalę...

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.03.2007 - 16:05

stare 18.03.2007, 18:56   #8
Bartek12
Guest

Smile cudenko

a skąd te cudeńko można pobrać??
domek przecudowny, napewno duzo sie narobiles, ale jestem pelen podziwu dla ciebie.

Ostatnio edytowane przez Bartek12 : 18.07.2007 - 22:12

stare 18.03.2007, 20:06   #9
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Bartek12
a skąd te cudeńko można pobrać??
domek przecudowny, napewno duzo sie narobilas, ale jestem pelen podziwu dla ciebie.
Jak już to ON...
Zaraz wrzucę do pierwszego posta możliwość pobrania.

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.03.2007 - 20:36

stare 21.03.2007, 16:47   #10
Guest

Domyślnie

Dom jest super. No tak jak pisali widać że się napracowałeś ciekawa jestem ile robiłeś ten dom? Na zbudowanie domu i jego uremontowanie zajmuje mi to z 3 godzinki ale czasami bywa inaczej. Daję ci 10/10 za tak dopracowany i tak śliczny dom.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania