Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.07.2005, 13:30   #101
Fizzly
Guest

Domyślnie

Opiekunki w Sims 2 sążle zaprogramowane i tyle...
Jak nie mają co zrobić z dzieckiem to je kładą spać, zamiast położyć malucha obok zabawek, żeby się trochę pouczyło umiejętności... :\
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.07.2005, 07:24   #102
Dwinar
Guest

Excl Eksterminować opiekunki

Mnie też zdażyło się wezwać opiekunkę, bo oboje rodziców zaczęło pracować, no i ta "opiekunka" też ciągle podawała butelkę chociaż dziecko nie było głodne, potem zabrała je do kojca chociaż chciało do toalety , a kiedy wrócił mój sim nie mogłem jej wypowiedzieć pracy :\ po prostu "znikała" ta czynność, to w końcu użyłem tej pompy do wysysania aspiracji i jakoś udało mi się ją przepędzić
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2005, 20:20   #103
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Wiecie, najpierw miałam problemy z tymi głupimi opiekunkami, a teraz? No cóż, jakoś się poprawiły! Dzieckiem opiekują się normalnie, tylko czasem 'nałogowo' z nim gadają wkurza mnie to, ale szczegół . Tylko jak już skończy swoją pracę włącza radio i zaczyna tańczyć ze wszystkimi przebywającymi na parceli powodując pogorszenie kontaktów :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2005, 07:05   #104
efciaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mateusz22
U mnie opiekunka sie poci nie dosc ze smierdzi to robi awantury w domu !! co za wstretna baba na dodatek ma męskie imie !!
A u mnie męskie imię ma nastolatka co roznosi gazety. Pisze, że ona jest Adrian Ktoś. Luzik bluzik, mnie to tam zbytnio nie przeszkadza, bo ja ją tylko witam.

Co do tych niań, to są nie miłe tylko dla rodziców. Dzieciakami się nawet fajnie opiekują i czasem sprzątają jak dzieciak śpi, ale nawet jak rodzice jej dają napiwki po 100$ idzie im na minus i cały czas drażnią... xP Hamki jedne... xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2005, 14:53   #105
Nindë
Guest

Domyślnie

U mnie opiekunki działały bez zarzutu. Do czasu.. Ostatnio grałam sobie w rodzince gdzie matka ( Dina) i ojciec (Cyprian) pracowali. No i kazałam Dinie zadzwonić po opiekunke i zaznaczyłam opcje żeby dostosowała się do jej rozkładu pracy od 7.00 do 14.00.( Cyprian miał samochód o 8.00) To był wieczór. Niedługo później rodzinka poszła spać. Było po północy patrze a ktoś chodzi po ich sypialni. Przyjrzałam sie i zobaczyłam opieklunkę. Zdziwiłam się. Ona chodziła sprzątała itp. Rano Dina poszła do pracy ale jeszcze godzine został jej mąż. No i już miał isć do samochodu zawożącego do pracy gdy nad nim pojawiły nad nim pojawiło sie -150$. I znów zdziwienie. Patrze a opiekunka sobie poszła . I Cyprain musił siedzieć w domu. Myślałam że to tak raz było ale nie, sytuacja powtórzyła się. Musiałam wezwać 2 opiekunkę...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2007, 10:54   #106
kagosia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Binek
Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(
No to jej nie zatrudniaj, u mnie to ja się wkurzyłam. Przyszła ta opiekunka. Dziecko beczało, bo nie miało zmienionych pieluch, matka była w pracy 9ojciec też). No to ta opiekunka usiadła na kanapie i przez 9 SIMOWYCH GODZIN oglądała telewizję.... Potem dziecko mi zabrała opieka społeczna, a moi biedni Simowie zwolnili opiekunkę i zapłacili rachunek w wysokości 800 $....... ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2007, 19:44   #107
babyborn96
Guest

ThumbsDown A idźcie z tymi opiekunkami z gry

xP xP xP xP A ja sobie ściągnęłam opiekunkę do dziecka takieeeeeeee róóóóóóóżne młode stare ładne brzydkie mogę zrobić i potema daje Opiekunka i już to mam na telefonie w grze hehe jak znajde stronke do wam dam okej ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2007, 20:45   #108
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Mnie te opiekunki po prostu wkurzają! Ale opiekują sie u mnie nawet nawet... Znośnie xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2007, 20:51   #109
kagosia
Guest

Domyślnie

2 historia z opiekunką:
Przyszła do domu i... zachowywała się jak sprzątaczka!!!!
Normalnie tylko sprzątała....
Dzieckiem nic się nie opiekowała.
Ale mam sposób!!!
Wywołaj okno konsoli i wpisz kod boolProp TestingCheatsEnabled true
Kliknij jakimś Simem na nią z Shiftem i wybierz opcję Make Selectable.
No i możesz nią kierować...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2007, 21:04   #110
Idil
Guest

Domyślnie

U mnie opiekunka ciągle dokucza matce. :con:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania