![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Mnie też zdażyło się wezwać opiekunkę, bo oboje rodziców zaczęło pracować, no i ta "opiekunka" też ciągle podawała butelkę chociaż dziecko nie było głodne, potem zabrała je do kojca chociaż chciało do toalety
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Wiecie, najpierw miałam problemy z tymi głupimi opiekunkami, a teraz? No cóż, jakoś się poprawiły! Dzieckiem opiekują się normalnie, tylko czasem 'nałogowo' z nim gadają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do tych niań, to są nie miłe tylko dla rodziców. Dzieciakami się nawet fajnie opiekują i czasem sprzątają jak dzieciak śpi, ale nawet jak rodzice jej dają napiwki po 100$ idzie im na minus i cały czas drażnią... xP Hamki jedne... xP |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
U mnie opiekunki działały bez zarzutu. Do czasu.. Ostatnio grałam sobie w rodzince gdzie matka ( Dina) i ojciec (Cyprian) pracowali. No i kazałam Dinie zadzwonić po opiekunke i zaznaczyłam opcje żeby dostosowała się do jej rozkładu pracy od 7.00 do 14.00.( Cyprian miał samochód o 8.00) To był wieczór. Niedługo później rodzinka poszła spać. Było po północy patrze a ktoś chodzi po ich sypialni. Przyjrzałam sie i zobaczyłam opieklunkę. Zdziwiłam się. Ona chodziła sprzątała itp. Rano Dina poszła do pracy ale jeszcze godzine został jej mąż. No i już miał isć do samochodu zawożącego do pracy gdy nad nim pojawiły nad nim pojawiło sie -150$. I znów zdziwienie. Patrze a opiekunka sobie poszła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
xP xP xP xP A ja sobie ściągnęłam opiekunkę do dziecka takieeeeeeee róóóóóóóżne młode stare ładne brzydkie mogę zrobić i potema daje Opiekunka i już to mam na telefonie w grze hehe jak znajde stronke do wam dam okej ?
|
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Mnie te opiekunki po prostu wkurzają! Ale opiekują sie u mnie nawet nawet... Znośnie xD
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
2 historia z opiekunką:
Przyszła do domu i... zachowywała się jak sprzątaczka!!!! Normalnie tylko sprzątała.... Dzieckiem nic się nie opiekowała. Ale mam sposób!!! Wywołaj okno konsoli i wpisz kod boolProp TestingCheatsEnabled true Kliknij jakimś Simem na nią z Shiftem i wybierz opcję Make Selectable. No i możesz nią kierować... |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
U mnie opiekunka ciągle dokucza matce. :con:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|