|
|
#1 |
|
Reputacja: 16
|
Wygodny i dobrze urządzony starter "Zoell" będzie doskonałym miejscem do życia dla twoich simów. Dom przeznaczony dla 2 osobowej rodziny.
Zoell jest częścią projektu Las Vegas Forum.Sims2Design.pl Spis pomieszczeń: Kuchnia z jadalnią Sypialnia Łazienka Cena: 20.000 Simoleanów Rozmiar parceli: 20x20 Pozdrawiam: Ulmille Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:27 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bryła ładna ,ale nie podobają mi się te maxisowskie meble (;
8/10 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Znowu cie bede chwalila
Fajna bryla, znowu wszystko doskonale dobrane, nawet te maxisowske meble nie zmienia mojego zdania Rozumiem to ma byc starter, wiec meble sa najtansze, ale pomimo tego, dom jest cudnie urzadzony i sama bym mogla w takim zamieszkac Zreszta w bardzo podobnym domku mieszkalam przez pare dni na wakacjach, ale to BTW ![]() Domek ma ocenke 10/10 oczywiscie
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 13
|
Dom nie jest brzydki , ale robiłeś lepsze Ulmille
7/10POzdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 16
|
Wiecie...to jest starter więc nie można wymyślić tu bóg wie co...przede wszystkim musi być funkcjonalnie i to było moim głównym zadaniem. Co do mebli to nie są one wcale takie najtańsze..ot to dobre łóżko w sypialni czy szafki w kuchni.
Dziękuję za oceny i pozdrawiam: Ulmille |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No tak najtansze nie sa, ale ja tak ogolnie powiedzialam, zreszta nawet jakby sam syf tam byl to i tak bys cudo zrobil
I zrobiles, bo ja z tych maxisowych mebli nic bym nie zrobila Ja z ZADNYCH mebli nic bym nie zrobila lol
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
na jak na starter to boski...chciałabym w takim zamieszkać...jednak obnirzam
9/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bryłka sliczna, ale w srodku... tak sobie. 8/10
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
umm, calkiem ladny.
niezbyt lubie maxisowe meble, ale tu wygladaja bardzo ladnie. 10/10 |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mi ten domek bardzo przypadł do gustu. Narazie jest w nim za mało mebli, ale jest przytulny. Dużo bardziej wolę te mniejsze domki od wszystkich wielkich rezydencji, choćby dlatego, że nie muszę szukać sima po całym domu
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|