![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Szukam ubrań działających na tej samej zasadzie jak np. ta kurteczka: http://www.modthesims2.com/showthrea...ghlight=jacket , zależy mi głównie na płaszczu dla dorosłej simki ale inne ubrania też mogą być.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mogłabyś powiedzieć troszkę jaśniej o jaki rodzaj rzeczy ci chodzi, bo ta kurtka nic mi nie mówi, a jak już kiedyś wspominałam jestem cieniusia w angielskim. Czy chodzi ci o takie ubrania co np leżą rozrzucone na podłodze w pokoju? Leżą na półkach złożone, albo wiszą na wieszaku? Bo ta kurtka na moje oko jest zwykłym ubraniem. Oświeć mnie trochę to postaram się ci pomóc.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
To coś w stylu ubrania, które można założyć na inne ubranie
![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hej, wiem że stary temat, ale ja mam pytanie odnośnie. Ośliczka, mogłabyś poszukać takich ubrań jak mówiłaś, że można je rzucić jako ozdobę? Pliss...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na tej stronie w objektach i dekoracjach jest kilka rozrzuconych po podłodze ubrań. Nie wyglądają jakoś szczególnie realistycznie ale może się przydadzą:
http://www.binessimsrevue.de/ Ostatnio edytowane przez Ośliczka : 25.04.2007 - 21:00 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nikt nic nie znalazł? No to może wytłumaczę konkretnie o co chodzi - mówię o ubraniu które można znaleźć przy tworzeniu sima tam gdzie okulary (rozumiecie? chodzi o to zeby ubranie dało się założyć tak jak np. kolczyki czy skrzydła). Czyli ,że mozna je założyć na wszystko praktycznie.
Mogę przykładowo wybrać pełne ubranie (złączone nierozdzielnie jeansy i podkoszulek) i na to w dowolnym momencie(gdy tylko mam dostęp do lustra) założyć płaszczyk. Rozumiecie już? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No ja to wiem o co chodzi, ale jak narazie nie spotkałam się z takimi ciuchamiu. Właśnie odkąd zobaczyłam twój temat sprawdzałam na różnych stronach czy coś takiego jest, ale narazie nic nie wyszukałam. Ale może to tylko kwestia czasu
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|