Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.06.2007, 18:10   #551
ola-zolta565
Guest

Smile Wiecie o kodzie??

Cytat:
Napisał Angeo
moja simka też była w ciąży i jak to bywa była strasznie głodna pojechałam do centrum z jej mężem bo chcieli jechać więc zabrałam ich do centrum. Głód jej spadał cały czas energia też więc szybko zabrałam ich do domu. Puźniej mi zasneli na ulicy koło domu. I w końcu głód jej spadł i miała czerowny cały pasek. Nagle pokazały się pragnienia wygrania ze śmiercią prędko dałam jej puszke z żarciem bo akurat stała w kuchni i udało się śmierć pozwoliła jej na dalsze życie i dziecko się urodziło. Tak trudno jest dpać o życię simów...

Teraz gralam i skasowalam auto sprzątaczki i ogrodniczki (kodem Moveobjects on) i one u mnie teraz mieszkają sprzątaczka to od teraz kochanka mojego sima

A nie wiecie o tym że istnieje kod " maxmotives" dzieki niemu masz w3szystkie potzreby zielone ale to nie dziala w czystych simsach (bez dodatkow)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.06.2007, 19:51   #552
WifeFaraon'a
Guest

Domyślnie

Moje najdziwniejsze zdarzenie to jak poklei rodziły mi się bliźniaki i raz mi się nawet trojaczki urodziły ( a przecież wiadomo, że to nie możliwe :con: ).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2007, 19:02   #553
ola-zolta565
Guest

Domyślnie

U mnie dziwne rzeczy jakie się zdarzyły to na przykład urodziły mi się bliźniaki i odrazu przyjechała opieka społeczna aby je zabrać tylko nie wiem czemu jak nic tym dzieciom nie zrobiłam
Albo raz facet był w ciąży zamiast baby
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2007, 19:45   #554
MilQa
Guest

Domyślnie

tez mi sie tak raz stało..swoja droga to sporo błędów jest w tej grze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2007, 16:12   #555
Vegeta

Reputacja: 15
Domyślnie

No To Teraz I Ja Moge Sie Wypowiedziec(MIALAM PODOBNIE JAK OLA )

Gralam Sobie Moja Simka I Zrobilam Tak, Zeby Wszystkich Znala. Przyszli Goscie....i Sama Nie Wiem Kto!!!to Byl Facet W Ciazy!!!!mial Glos Jak Facet(bylo Slychac Np. Jak Sie Smial) Wygladal Jak Facet....no I Byl Gruby. Klikam Na Niego Moja Simka I Opcja:
Dzidzius...mow Do Brzucha I Cos Jeszcze :o :o :o Czy Ktos Wie Co To Jest?nie Pamietam Jak Sie Nazywal Ale To Chyba Miastowy Sim.....wszystko Zdarzylo Sie W Dziwnowie Nie Mam Dodatkow Z Neta Ani Innych... :o :o :o

Ostatnio edytowane przez monika19965 : 02.07.2007 - 16:18
Vegeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2007, 16:44   #556
Karima
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

A ja miałam taki cyrk.Zrobiłam małżeństwo robotów.A one się nie starzeją.Dzięki kodowi boolProp Testing...zmieniłam ich w dorosłych.No i wyglądali jak normalne simy.Tylko mówili jak roboty.Adoptowałam dziecko.Ono dorosło wyprowadziło się,ożeniło i jego żona była w ciąży.Urodziła wszystko było glanc.Następnego dznia odpalam gre a moja simka jest przeźroczysta jak duch.Wzięłam, aby nakarmiła dziecko.Szła normalnie.Po schodach leciała jak duch.Potem znikła i się wyświetlił komunikat, że umarła na innej parceli i tam będzie jej grub lol no nie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2007, 17:38   #557
MilQa
Guest

ten kod ktorego uzylas generalnie potrafi rozne dziwne rzeczy spowodowac dlatego ja go nie lubie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2007, 17:48   #558
olliss
Guest

Cytat:
Napisał monika19965

Gralam Sobie Moja Simka I Zrobilam Tak, Zeby Wszystkich Znala. Przyszli Goscie....i Sama Nie Wiem Kto!!!to Byl Facet W Ciazy!!!!mial Glos Jak Facet(bylo Slychac Np. Jak Sie Smial) Wygladal Jak Facet....no I Byl Gruby. Klikam Na Niego Moja Simka I Opcja:
Dzidzius...mow Do Brzucha I Cos Jeszcze :o :o :o Czy Ktos Wie Co To Jest?nie Pamietam Jak Sie Nazywal Ale To Chyba Miastowy Sim.....wszystko Zdarzylo Sie W Dziwnowie Nie Mam Dodatkow Z Neta Ani Innych... :o :o :o
Może porawali go kosmici ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2007, 18:21   #559
Iminashi

Reputacja: 13

Cytat:
Napisał monika19965

Pewnie miał czarne włosy i mial na sobie niebieski t- shirt. To jeden z braci Dziwak. Na 100%
Iminashi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2007, 21:46   #560
Rocket

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał monika19965
Olusia ma racje to był jeden z Dziwaków. Faceci w ciąży to nic zaskakującego w simach, mój sim urodził córeczke. A kiedyś mój inny sim urodził bliźniaki.
Meżczyźni zachodzą w ciąże jak ich ufo porwie. Albo kodem.
Rocket jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania