![]() |
#551 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A nie wiecie o tym że istnieje kod " maxmotives" dzieki niemu masz w3szystkie potzreby zielone ale to nie dziala w czystych simsach (bez dodatkow) |
|
![]() |
|
![]() |
#552 |
Guest
|
![]()
Moje najdziwniejsze zdarzenie to jak poklei rodziły mi się bliźniaki i raz mi się nawet trojaczki urodziły ( a przecież wiadomo, że to nie możliwe :con: ).
|
![]() |
![]() |
#553 |
Guest
|
![]()
U mnie dziwne rzeczy jakie się zdarzyły to na przykład urodziły mi się bliźniaki i odrazu przyjechała opieka społeczna aby je zabrać tylko nie wiem czemu jak nic tym dzieciom nie zrobiłam
![]() Albo raz facet był w ciąży zamiast baby ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Guest
|
![]()
tez mi sie tak raz stało..swoja droga to sporo błędów jest w tej grze
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Reputacja: 15
|
![]()
No To Teraz I Ja Moge Sie Wypowiedziec(MIALAM PODOBNIE JAK OLA )
Gralam Sobie Moja Simka I Zrobilam Tak, Zeby Wszystkich Znala. Przyszli Goscie....i Sama Nie Wiem Kto!!!to Byl Facet W Ciazy!!!!mial Glos Jak Facet(bylo Slychac Np. Jak Sie Smial) Wygladal Jak Facet....no I Byl Gruby. Klikam Na Niego Moja Simka I Opcja: Dzidzius...mow Do Brzucha I Cos Jeszcze :o :o :o Czy Ktos Wie Co To Jest?nie Pamietam Jak Sie Nazywal Ale To Chyba Miastowy Sim.....wszystko Zdarzylo Sie W Dziwnowie Nie Mam Dodatkow Z Neta Ani Innych... :o :o :o Ostatnio edytowane przez monika19965 : 02.07.2007 - 16:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Guest
|
![]()
A ja miałam taki cyrk.Zrobiłam małżeństwo robotów.A one się nie starzeją.Dzięki kodowi boolProp Testing...zmieniłam ich w dorosłych.No i wyglądali jak normalne simy.Tylko mówili jak roboty.Adoptowałam dziecko.Ono dorosło wyprowadziło się,ożeniło i jego żona była w ciąży.Urodziła wszystko było glanc.Następnego dznia odpalam gre a moja simka jest przeźroczysta jak duch.Wzięłam, aby nakarmiła dziecko.Szła normalnie.Po schodach leciała jak duch.Potem znikła i się wyświetlił komunikat, że umarła na innej parceli i tam będzie jej grub
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Guest
|
![]()
ten kod ktorego uzylas generalnie potrafi rozne dziwne rzeczy spowodowac dlatego ja go nie lubie
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#559 | |