![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
ja zawsze mam ogrodnika
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Ja tam mam w nosie opiekunki, bo one nic nie umieją. Wole zabrać sobie urlop i siedzieć w domu.
Moja opiekunka kiedy raz ją zatrudniłam, robiła wszystko - tylko nie opiekowała się dzieckiem. ![]() Basen, ubikacja, telewizor, muzyka, a dziecko ryczy xP . |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Jak ona kiedyś do mnie przyszła to zaczęła oglądać Tv. Wtedy usunęłam jej telewizor. Zaczęła grać w Miszuno. Usunęłam je. I tak jeszcze kilka razy, aż się wkurzyłam i zadzwoniłam po jeszcze 2 opiekunki i ta trzecia okazała się dobra. Teraz opiekunka już lepiej się opiekuje dziećmi. :gu:
|
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
u mnie to raz opiekunka chciała się wykąpać i wanna nawaliła-zepsuła się. opiekunka wyszła, ale póżniej cały dzień chodziła nago
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
ja jak miałam opiekunke to czasami było dobrze, a czasami zafundowała mi pożar w domu a potem, że tak grzecznie powiem opróżniła swój pęcherz na środku salonu i poszła xP
|
![]() |
![]() |
#127 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak ja zatrudniłam opiekunkę jak moja simka była w domu i zaczęłam jak dawać napiwki-wyszło ze 2000-a po co? Rzeby dobrze opiekowała się dzieckiem jak moja simka pójdzie do pracy...niestety nie wiem jeszcze czy to zadziałało
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Ja musze zatrudniać opiekunki bo rodzice pracują,a rodzeństwo w szkole.Musze długo czekać aż ona przyjedzie!Nie raz bylo tak że sim mi się do pracy spuźnił przez tą lafirynde!
|
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
U mnie zawsze się zajmuje dobrze tylko czasami np. jak dziecko śpi to ona bierze je na ręce i karmi albo kładzie na podłogę
|
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Moja przyjaciółka ma The Sims zwykłe i powiedziała mi że jej opiekunka zawsze opiekuje sie dobrze dziećmi. A moja!! pierwszy raz zatrudniłam ją w rodzinie Marzyciel to zamiast zmienic pieluche
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|