![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Marakuja, moze i jestes bogata, ale skromnosci i ortografi to nie masz za grosz
![]() A powracajac do tematu ![]() ![]() Moje odczucia sa jeszcze takie ze wiaza sie z ta gra wiele wspomnien, gralem w nia dniami i nocami, fascynowalo sie nia z przyjaciolmi, dzielilo sie wrazeniami z kumplami i kolezankami ktorzy sami zaczynaja w to grac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:12 |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystkie części jedynki i dwójki, ale obecnie nie gram w simsy.
Dlaczego? TS1: -Denerwuje mnie brak możliwości dobierania fryzur osobno i ubrań osobno. -Troszkę słaba grafika -Zepsuły mi się 3 dodatki :/ -Znudziły mi się po ciągłym graniu TS2: -Strasznie mi się ścina ![]() ![]() Troszkę wyszedłem z poza tematu, ale myśle że mi wybaczycie ![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:11 |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Według mnie Sims 1 mają klimat, kiedy kupiłam 2 brakowało mi tej muzyczki na początku, co z tego że śa 3d po drugie TS2 maja wysokie wymagania i nie każdy ma taki komputer, na nowo zakochałam się w 1, nie zmienię zdania
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
powiem wam.jestem nowym użytkownikiem forum ale w the sims 1 gram 3 lata ona jest cool
![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:10 |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Ja lubie grać w The sims
Bo : po pierwsze - nie mam dwójki po drugie - grałam w dwójke u koleżanki i stwierdzam iż dwójka jest do pupy ![]() po trzecie - za duże wymagania a po czwarte - zakochałam się w jedynce i nie zawierzam tego zmieniać |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 18
|
![]()
Tak naprawdę to ja grałam w The Sims 2 ale gdy przypomniało mi się że wreszcie mogę zainstalować The Sims 1 to od razu pobiegłam po płytkę
![]() ![]() ![]() P.S Sorki że niektóre słowa się powtarzają ![]() Ostatnio edytowane przez Castaway : 04.07.2007 - 20:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
skoro odświeżamy temat to ja gram w simsy 1 i mi dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
z jedynką simsów było tak jak z pierwszą miloscią :shy:zakochałam sie jak u koleznaki zobaczyłam simsy (a były wtedy TYLKO 1 sims bez dodatków)potempo kolei miałam dodatki.to były czasy a teraz druga miłosc do simsów 2.ale i tak zawsze bede dzielic miłosc do dwóch czesci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() Ja już nie gram... Wolę sims 2. Po prostu są lepsze...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|