![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej jestem tu od dzisiaj rana, ale w simy gram jakies 5 moze 6 lat....
Nie zbyt umiem sie posługiwac tym forum... Dowiedziałam sie ze mozna sciągnąc kuchnie, np. widziałam zdjęcie gdzie w kuchni był okap... skąd można ściągnąc na kompa takie różne ,,BAJERY"?? Może mi ktoś podac takie strony z meblami?? Aha i jak można ustawiać np. fotele na ukos??? Plisss help mi!!! Z góry dziekuje wszystkim zyczliwym ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
obracamy klawiszami '<' i '>'
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie możesz mieć simsów 5,6 lat bo one wyszły w 2004 roku...
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Jedynka wyszła wcześniej.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
1.Meble mozesz stawiac na ukos tylko jesli masz dodatek Na Studiach, a sluzy do tego kod: boolprop allow45degreeangleofrotation true. Jak wlaczysz kod to obracaj meble klawiszami "<" i ">".
2.Dodatki wgrywasz do folderu Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads, ale nie wszystkie. Niektore maja taka dziwna ikonke to te trzeba otworzyc. Poprostu otworzyc. Do recolorow maxisowych mebli potrzebny jest CEP(na forum jest duzo tematow o tym). A mesh jest potrzebny jak sciagasz nowiutki mebel, czyli taki, ktorego nie ma w grze. Moja ulubiona stronka z dodatkami to modthesims2.com. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|