![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
No nie!!!To będzie lepsze niż nż i cpr!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda, że dopiero we wrześniu :1smutny: ..jak się idzie znów do budy :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
O kurcze zapowiada się świetna gra! Powinni robić dużo takich dodatków a mniej akcesoriów. !!
Strasznie się cieszę. Mam nadzieje że nie będzie rozczarowań tak jak ze Zwierzakami. Odpukać zapowiada się najlepszy dodatek! ...::: ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
W sieci pojawiły się kolejne informacje oraz screeny z nowego dodatku do The Sims 2: Podróże.
• Będziesz mógł mieć swój własny ośrodek wakacyjny! Zbuduj hotele i domki campingowe! • Znajdź nowe rozwiązania dla spraw, które wydawałyby się takie oczywiste. • Zbieraj muszle i wzbogać się na ich sprzedaży • Niech twój urlop tętni życiem! Zwiedź wszystkie trzy okolice urlopowe! ![]() ![]() Żródło: www.simy.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
tak to beda wakacje czytalam mnostwo wiadomosci o tym to jest extra dodatek tak sadze
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
To z pewnością będzie najlepszy dodatek, ale wydaje mi się, że zajmie dużo miejsca i obciąży komputer, który i tak źle mi chodzi -.-
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Hmm... Zapowiada się ciekawie, wręcz niesamowicie, ale boje się, że to wszystko... Miejmy dobrą nadzieje i czekajmy. Jedyne, co jest wręcz straszne to WRZESIEŃ!!! W mojej głupiej budzie to po prostu... ;/ Kochani nauczyciele twierdzą, że musimy wszystko skończyć do czerwca dlatego 2 tematy dziennie. Ale żeby tylko dodatek był OK to się będę cieszył
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() Cytat:
Tak myślałam, jak mogą to rozwiązać z trzema okolicami (z których każda powinna mieć inną pogodę). Może to będzie jak ze studiami. Będzie można wybrać tylko jedną okolicę, albo wszystkie trzy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Oto informacje dotyczące dodatku od jednego z szefów projektu ( informacje ze strony www.simy.pl ) :
- pojawi się nowa postać NPC : "Wielka stopa", - podróże wprowadzą wiele nowych miejsc, które będą mogły odwiedzać nasze simy, - pojawią się statki pirackie i sami piraci, - podróże będą wielkim odłamem od zwykłego toku gry, - będą specjalne kąpieliska dla simów (?)* - poza masażami można będzie rozpocząc naukę Tai Chi. * informacja niepewna Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez magda m. : 20.07.2007 - 09:15 |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Nowe screeny z gry
http://sims.capitalsim.net/galeria/bonvoyage |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|