![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
przepraszam jeśli temat tej treści już była, ale nie mogę go znaleźć. jeśli coś, to odeślijcie mnie do pierwowzoru.
mam kilka pytań dotyczących pobierania rzeczy z internetu ze strony modthesims2.com. 1. pobrałam parę koni, i zapisałam w jednym folderze. nie wiem, czy dobrze pobrałam, bo gdy chciałam otworzyć i kliknelam "otwórz" wlaczylo mi sie okienko ale tylko na parę sekund, zniknęło, i pokazało mi tę samą tabliczkę. dzieje się tak ciągle. może nie mam jakiegoś potrzebnego programu? jeśli tak, to jakiego i skąd mam go wziąśc? 2. czy pobieranie dodatków ( w tym wypadku koni) nie zaszkodzi mojej grze? 3. jak "wklepać" sciągnięte na kompa dodatki, tak żeby można ich było używać w grze? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Potrzebujesz programu winRAR lub winZIP.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak jak napisał Nivérreq potrzebny jest program do rozpakowywania dodatków.
W tym poradniku jest opisane, co zrobić ze ściągniętymi z sieci dodatkami i gdzie je dać: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186 (w poradniku jest też link do programu WinRar) A jeśli chodzi o to, czy konie zaszkodzą, to zawsze jest jakieś ryzyko... Ja akurat ich nie ściągałam dla siebie nigdy, więc nie mogę nic na ten temat powiedzieć. ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
sory ze wznawiam ten temat ale jak sciagne tylko winrar to bedzie dzialal tez za winzip czy musze miec oba programy?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Będzie działał też za WinZIP.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#6 |