![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Domek naprawdę bardzo mi się podoba, wszystko w nim do siebie pasuje (po tej zmianie jaką doradzili ci forumowicze jest jeszcze lepiej). Ten styl wiejski jest naprawdę ciekawy, a jego dopełnienie stanowią takie elementy jak zwierzęta, stajnia, grabie itp. Gratuluję świetnej roboty
![]() ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Nasti, ustawilam ale moja karta nie wyrabia
![]() Dziekuje bardzo za oceny.Przynajmniej wiadomo co zmienic ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
a ja sie zapytam czy mozna sciagnac ten domek skads
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
świetny domek! 10/10 zwłaszcza za ogród
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Fajna nazwa, na moją koleżanką mówią "Marynia"
![]() Podoba mi się, domek jest inny, wyróżnia się. W sumie mam dość domków, które na siłę chcą być nowoczesnę, w takich wiejskich też nie gustuję, najbardziej podoba mi się taka "średniość" ale jest bardzo dobrze ![]() ZEWNĄTRZ: Świetnie oddałaś charakter domku, taka prawdziwa parterowa farma. Podoba mi się, to jest coś nowego, widać jak wiele pracy włożyłeś/aś w jej wykonianie. No nic dam 9/10 bo troszkę bym tam zmieniła, jak zwykle =D. OGRÓD: Jak ktoś napisał wcześniej, bardzo malowniczo. Tak mogę określić ogród. Jest w nim wszystko czego potrzebuje sim mieszkający na wsi. I znowu świetnie określiłaś charakter domku, i zarazem utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że to farma z prawdziwego zdarzenia. W dodatku zwierzęta... Świetnie, ale malutki miusik, za to, że na jednym zdjęciu jest kryształek. Prosiłaś, aby wybaczyć zdjęcia, ale u mnie nie ma niestety taryfy ulgowej. Minus pół punkcika. 9,5/10 to moja ocenka ogrodu. BRYŁA: Prosta, ale świetnie ozdobiona. W najmniejszym szczególe dopracowana. Idelanie pasuje do nazwy i to ogrodu. No nie mam uwag. Podoba mi się i tyle. Fajne dodatki 10/10. WNĘTRZE: Po zmianie, jest dużo lepiej. Jak na wiejski domek, powiem, że idealnie. Wszystko do siebie pasuje. Jest ciepło i tak rodzinnie. Brak telewizora daje znać o tym, że tu w czasie wolnym przebywa się z rodziną, rozmawiając, a nie oglądając telewizję. Jednym słowem jest PRAWDZIWIE. I choć nie gustuję w aż tak ciepłych domkach dam 10/10 ![]() RAZEM: 38,5/40 Świetny wynik ![]() UWAGI: Pokazałaś, że jak chcesz to potrafisz. I każdy powinien obejrzeć ten domek. Bardzo się cieszę, że wreszcie na tym forum pojawiła się taka nowość, zmiany są potrzebne. W kółko to samo jest już nudne. Ale wiesz co mi się najbardziej spodobało? Wiele osób pisało, że chciało by dodatek "The Sims 2 Wieś"... Ty pokazałaś, że i bez niego można ją mieć... Jestem pod wrażeniem, wkładu pracy, i smaku. Wiesz co i jak, i do czego. Na koniec dziękuję za nowość i proszę o kolejną. Już nie mogę się doczekać. No i troszkę wiary w siebie, robisz świetne domki i masz gust, oczywiście. Pozdrawiam Kasia |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Naprawdę, sweet! Aż chce się w takim mieszkać *marzy*...Ojojoj rozmarzyłam się za bardzo! Ocenka? A niech tam! 100/10 :d
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
mabda.... niestety nie moge udostepnic domku, gdyz niektore z dodatkow pochodza ze stron nie zezwalajacych na redystrybucje
![]() Dziekuje wszystkim za oceny ![]() Jestem w trakcie budowania domku rybaka ale cierpie ostatnio na notoryczny brak czasu ![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdrawiam Cię serdecznie ![]() Kasia =* |
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
I ze zmianą tej kanapy i tv bardzo dobrze zrobiłaś. To raz. Dwa: na którymśtam zdjęciu na którym "koniki się pasą", jeden z koni ma zanurzoną całą głowę. Wygląda to prześmiesznie. xD
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ma się co rozpisywac 10/10
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|