Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.09.2007, 07:11   #1
alita
Guest

Post Postacie w cyfry i litery!!!

Pomocy!Wgralam gre podst.wersje(orginal)dodatki z neta,wchodze w gre a tam prawie kazda pstac jest cala czarna tam gdzie ma cialo albo ma wlosy wjakies biale cyfry,litery itp.Co to moze oznaczac?jak temu moge zaradzic?moze ktos mi pomoze rozw.ten problem.
POZDRAWIAM
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.09.2007, 15:31   #2
Avril
Guest

Domyślnie Odp: Postacie w cyfry i litery!!!

Ale przed wgraniem dodatków z Internetu gra chodziła normalnie ? Jeśli tak, prawdopodobnie wadliwe dodatki...No, albo zbyt słaba karta graficzna niestety.

Ostatnio edytowane przez Avril : 12.09.2007 - 15:05
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.09.2007, 15:24   #3
Lilith

Reputacja: 10

A wgrywałaś skiny? Jeżeli tak, niektóre mogły zastapic Ci te maxisowe. Jeżeli były uszkodone, lub je usunełaś, efekt jest właśnie taki.
Lilith jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.09.2007, 06:55   #4
alita
Guest

Sad Odp: Postacie w cyfry i litery!!!

tak..tak wydaje mi sie ze to przez skiny...z neta...bo jedna z simek z gry ma dziwnego skina nie maxisowego...bu..co mam zrobic?wyzucic wszystkie skiny?ale przez to moje simy znikna albo będa bez cial.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.09.2007, 08:15   #5
Irbis

Reputacja: 14

alita napisał/a:
Cytat:
co mam zrobic?wyzucic wszystkie skiny?ale przez to moje simy znikna albo będa bez cial.
Nic takiego się nie stanie. Po usunięciu internetowych skinów, Twoje simy dostaną zwykłe maxisowe skórki, oczywiście dobrane losowo. Największa "tragedia" jaka może się więc zdarzyć to taka, że na przykład sim do tej pory czarnoskóry, przestanie taki być
stare 12.09.2007, 08:42   #6
alita
Guest

Cytat:
Napisał Irbis
alita napisał/a:

Nic takiego się nie stanie. Po usunięciu internetowych skinów, Twoje simy dostaną zwykłe maxisowe skórki, oczywiście dobrane losowo. Największa "tragedia" jaka może się więc zdarzyć to taka, że na przykład sim do tej pory czarnoskóry, przestanie taki być
No wlasnie...będa brzydkie bo nie lubie tych maxisowych...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.09.2007, 17:13   #7
miracle
Guest

Jeśli wgrywałaś skiny, oczy lub ogólnie genetykę to prawdopodobnie wadliwe dodatki. Ja miałam też taki przypadek jak usunęłam skin, który przedtem "nosiła" moja simka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2008, 17:22   #8
Beep

Reputacja: 11

Ja wiem że temat jest stary, ale szukałam i nie znalazłam innego na ten temat. Mam ten sam problem-gdy moja simka z nastolatki zamieniała się w dorosła to nagle całe ciało oprócz głowy stało się białe w niebieskie napisy. A jak inna simka pojechała na parcelę publiczną to jakaś obca simka też tak miała. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Nigdy nie miałam skinów z internetu, zawsze tylko te maxisowe. Ale miałam inne dodatki, wywaliłam wszystkie i nic. O co chodzi? :/

edit:

próbowałam najróżniejszych sposobów, m.in zamianę w wampira, uśmiercenie a potem wskrzeszenie, aż wreszcie za pomocą boolpropa i "set to birthday" udało mi się zrobić z niej emerytkę i ta miała normalne ciało i teraz pytanie-jak myślicie, czy jeśli zrobiłabym z niej z powrotem dorosłą to miałaby normalne ciało? I jak to zrobić? Da się pomocą jakiegoś kodu?
edit2: wiem już jak zrobić to za pomocą SimPE ale niestety strona na której można go ściągnąć nie działa. czy ktoś mógłby mi go wysłać? adres e-mail podam w prywatnej wiadomości. z góry dzięki i przepraszam że tak troszkę nie na temat

Ostatnio edytowane przez Beep : 02.01.2008 - 18:13
Beep jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania