Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.10.2007, 20:06   #51
Karima
Guest

Domyślnie Odp: Podróże Rebeki Gold

Fajnie by było jakby Alex i Stanley stali się nastolatkami.Alex uganiałaby się za chłopakami, a Stanley, by się źle uczył, przychodził do domu po 00:00 i zawsze by wychodził w gronie dziewczyn.Dobry pomysł, aby Miranda była modelką, a Paul niech zostanie oddany mędrcowi.Takie jest moje zdanie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.10.2007, 20:31   #52
Lorena
Guest

Czytam od początku tę... relację z gry ale dotąd się nie wypowiadałam . Hihi, zwykle dużo rzeczy czytam, oglądam, tylko mi się pisać nie chce .
Bardzo mi się podoba, aż ma się ochotę stworzyć w grze też taką simową modelkę. Heh, w sumie ja jak gram to też wymyślam moim simom jakieś historie, bo inaczej bym się szybko znudziła, ale takiej relcji nie jestem w stanie napisać bo nie lubię robić zdjęć simom i ogólnie o tym zapominam ;p.

Hm, ja to bym chciała żebyś FS pisała aż do śmierci Rebeki - podejrzewam, że nawet jako staruszka będzie taka przebojowa . Może jakaś ciąża ze Mrocznym Kosiarzem...? W koncu grasz na kody i haki, więc dałoby się zrobić ;p. No Rebeka zawsze da się namówić na danie potomstwa, ja już sama sie gubię które dziecko jest czyje xD.
Co do dzieci- Alex rzeczywiście mogłaby się uganiać za chłopakami, może nawet takimi co by na nią niekorzystnie wpłynęli, może jakaś kłótnia z matką, ucieczka z domu itp. Sama nie wiem dlaczego widzę ją w takiej roli .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2007, 12:43   #53
Karima
Guest

Lorena dałaś świetny pomysł.Może Naomi to wykorzysta.Co do FS to 10/10 zresztą, każde twojw FS jest świetne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2007, 15:18   #54
zelkaa
Guest

Cytat:
Napisał Lorena
Hihi, zwykle dużo rzeczy czytam, oglądam, tylko mi się pisać nie chce .
Skąd ja to znam? Jestem taka sama

No to ja też napisze jak sobie to wyobrażam:
Tak jak Lorena chciałabym, aby FS było pisane do śmierci Rebeki
Popieram opinie innych na tego, że Alex powinna uganiać się za chłopakami
Stanley powinien zostać geniuszem Jak jest taki mądry to niech będzie taki do końca życia
Miranda niech zostanie czarną punkówą, która w ogóle nie będzie interesowała się facetami (kobietami też nie). Będzie samotna, ale w przyszłości znajdzie miłość swojego życia :laugh: (i będzie tragedia, bo okaże się, że koleś jest gejem :laugh
Piękny Amadeusz będzie grał w teatrze role Romea, który bezlitośnie zakocha się w Julii... Za tą rolę będą go wielbić wszystkie dziewczyny... A on... Hmmm... Nie wiem :laugh:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2007, 15:41   #55
Janvier
Guest

Ja myśle że :

Alex - Jak inni już pisali powinna uganiać się za chłopakami.
Miranda - Byłaby zbuntowaną dziewczyną ( ubierała by się na czarno itp.)
Amadeusz -Dziewczyny by za nim latały ( będzie miał dużo romansów )
Stanley - Byłby geniuszem
Paul - Może miałby problemy w szkole , z czasem by uciekł ze szkoły i wrócił do ojca.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2007, 18:18   #56
Ariedale
Guest

KOMENTARZYK DLA NAOMI
A więc tak relacja jak każda Twoja relacja czy FS przypadła mi do gustu. Zgadzam się z Majką, że to takie strasznie nienaturalne,że ona zawsze wraca z brzuchem. I to mnie wkurzało
Rebeka wydaję się być miłą na pewno światową simką. Sądze, że powinna być z Wielką Stopą. On tyle dla niej zrobił. Sądze, że koniec mógłby być taki że:
Rebeka umiera. Dzieci się załamały! W końcu przychodzi kosiarz. Artur ratuje Rebeke przed śmiercią. Rebeka uświadamia sobie, że to Artur jest źródłem jej szczęścia. Wezmą ślub i spokojnie dożyją swoich lat...

Sądze, że Alex będzie ukochaną córcią ojca. Będzie też jedną z tych przebojowych dziewczyn. Będzie mocno stąpać po ziemi. Chłopcy będą za nią szaleć.
Stanley zostałby geniuszem zła. Byłby przystojny i zły. Wszystkie będą na niego lecieć. To będzie taki sexy geniusz zła. :laugh: :smirk: :shy:
Miranda będzie ukochaną córunią mamuni, będzie grzeczna dobrze wychowana (Melanie Hamilton z Przeminęło...) i będzie miała wspaniałego męża, dzieci.
Amadeusz byłby słynnym modelem miałby mnóstwo dziewczyn.
Paul ucieknie z domu wcześniej pobije się ze Stanley'em o zwój z legendą. Dotrze do ojca. Niestety ten będzie umierający. Po jego śmierci Paul przejmie jego stanowisko.

No to chyba tyle...pozdrawiam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2007, 19:49   #57
Krimii

Reputacja: 10

No, no... Jak dla mnie Alex będzie szukała miłości życia i z tego wyjdzie tragedja: jej
chopak nie umyślnie zrobi jej dziecko, a ona jk mu powie to ją opuści (bo taka jest większość chłopaków)... Stanlej nie będzie szukał miłosci na siłe i tak się skończy, że ładne dziewczny które się w nim kochały spławione poszły i ułożło sobie życie z milionerami i sportowcami... Miranda zostanie metaluwą, a kąkretnie modelką z takim gustem chłopcy będą za nią szaleli, ale nic z tego, jak jest okropnie wybredna...
Dla ostatniego potomka Rebeki widzę taką przyszłość: jako jedyny w tej rodzine będzie miał szczęście i w miłości, i z kasą...
Czułko Lidia
P.S. ocena 10/10
Krimii jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2007, 09:40   #58
Rëñáës
Guest

ThumbsUp Odp: Podróże Rebeki Gold

Wiesz co, aż mnie sie płakać chce.
To było najlepsze FS, które widziałem.
A tak w ogóle to ile ona miała dzieci??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2007, 12:53   #59
ola669
Guest

Cool Odp: Podróże Rebeki Gold

Super czekam na kolejny odcinek daje 10\10 i mam pytanko czy bedziesz pisala o eryce cyklop?

stare 04.10.2007, 17:06   #60
psujka

Reputacja: 11

Sakli zabraknie żeby powiedzieć ile punktów . To zaboli ale TO FS JEST THE BEST. Ja jestem za wakacjami i proponuje zebyś powiedziala i dala zdjecia co się stało z dziećmi jak będa juz dorosłe .

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania