![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Fajnie by było jakby Alex i Stanley stali się nastolatkami.Alex uganiałaby się za chłopakami, a Stanley, by się źle uczył, przychodził do domu po 00:00 i zawsze by wychodził w gronie dziewczyn.Dobry pomysł, aby Miranda była modelką, a Paul niech zostanie oddany mędrcowi.Takie jest moje zdanie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Czytam od początku tę... relację z gry
![]() ![]() ![]() Bardzo mi się podoba, aż ma się ochotę stworzyć w grze też taką simową modelkę ![]() Hm, ja to bym chciała żebyś FS pisała aż do śmierci Rebeki - podejrzewam, że nawet jako staruszka będzie taka przebojowa ![]() Co do dzieci- Alex rzeczywiście mogłaby się uganiać za chłopakami, może nawet takimi co by na nią niekorzystnie wpłynęli, może jakaś kłótnia z matką, ucieczka z domu itp. Sama nie wiem dlaczego widzę ją w takiej roli ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Lorena dałaś świetny pomysł.Może Naomi to wykorzysta.Co do FS to 10/10 zresztą, każde twojw FS jest świetne
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() No to ja też napisze jak sobie to wyobrażam: Tak jak Lorena chciałabym, aby FS było pisane do śmierci Rebeki ![]() Popieram opinie innych na tego, że Alex powinna uganiać się za chłopakami ![]() Stanley powinien zostać geniuszem ![]() ![]() ![]() Miranda niech zostanie czarną punkówą, która w ogóle nie będzie interesowała się facetami (kobietami też nie). Będzie samotna, ale w przyszłości znajdzie miłość swojego życia :laugh: (i będzie tragedia, bo okaże się, że koleś jest gejem :laugh ![]() Piękny Amadeusz będzie grał w teatrze role Romea, który bezlitośnie zakocha się w Julii... Za tą rolę będą go wielbić wszystkie dziewczyny... A on... Hmmm... Nie wiem :laugh: |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja myśle że :
Alex - Jak inni już pisali powinna uganiać się za chłopakami. Miranda - Byłaby zbuntowaną dziewczyną ( ubierała by się na czarno itp.) Amadeusz -Dziewczyny by za nim latały ( będzie miał dużo romansów ![]() Stanley - Byłby geniuszem ![]() Paul - Może miałby problemy w szkole , z czasem by uciekł ze szkoły i wrócił do ojca. |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
KOMENTARZYK DLA NAOMI
A więc tak relacja jak każda Twoja relacja czy FS przypadła mi do gustu. Zgadzam się z Majką, że to takie strasznie nienaturalne,że ona zawsze wraca z brzuchem. I to mnie wkurzało ![]() ![]() Rebeka wydaję się być miłą na pewno światową simką. Sądze, że powinna być z Wielką Stopą. On tyle dla niej zrobił. Sądze, że koniec mógłby być taki że: Rebeka umiera. Dzieci się załamały! W końcu przychodzi kosiarz. Artur ratuje Rebeke przed śmiercią. ![]() Sądze, że Alex będzie ukochaną córcią ojca. Będzie też jedną z tych przebojowych dziewczyn. Będzie mocno stąpać po ziemi. Chłopcy będą za nią szaleć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stanley zostałby geniuszem zła. Byłby przystojny i zły. Wszystkie będą na niego lecieć. To będzie taki sexy geniusz zła. :laugh: :smirk: :shy: Miranda będzie ukochaną córunią mamuni, będzie grzeczna dobrze wychowana (Melanie Hamilton z Przeminęło...) i będzie miała wspaniałego męża, dzieci. Amadeusz byłby słynnym modelem miałby mnóstwo dziewczyn. Paul ucieknie z domu wcześniej pobije się ze Stanley'em o zwój z legendą. Dotrze do ojca. Niestety ten będzie umierający. Po jego śmierci Paul przejmie jego stanowisko. No to chyba tyle...pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, no... Jak dla mnie Alex będzie szukała miłości życia i z tego wyjdzie tragedja: jej
chopak nie umyślnie zrobi jej dziecko, a ona jk mu powie to ją opuści (bo taka jest większość chłopaków)... Stanlej nie będzie szukał miłosci na siłe i tak się skończy, że ładne dziewczny które się w nim kochały spławione poszły i ułożło sobie życie z milionerami i sportowcami... Miranda zostanie metaluwą, a kąkretnie modelką z takim gustem chłopcy będą za nią szaleli, ale nic z tego, jak jest okropnie wybredna... Dla ostatniego potomka Rebeki widzę taką przyszłość: jako jedyny w tej rodzine będzie miał szczęście i w miłości, i z kasą... Czułko Lidia P.S. ocena 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Wiesz co, aż mnie sie płakać chce.
To było najlepsze FS, które widziałem. A tak w ogóle to ile ona miała dzieci?? |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Super czekam na kolejny odcinek daje 10\10 i mam pytanko czy bedziesz pisala o eryce cyklop?
![]() _________________________________________ LOVE THE SIMS 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sakli zabraknie żeby powiedzieć ile punktów . To zaboli ale TO FS JEST THE BEST. Ja jestem za wakacjami i proponuje zebyś powiedziala i dala zdjecia co się stało z dziećmi jak będa juz dorosłe .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|