![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dom jest nowoczesny ze śladowymi ilościami oryginalnych przedmiotów maxisa. Ja za takimi domami nie przepadam.
Pomijając jednak moje upodobania, dom jest całkiem ładny. Uważam, że kolory są ładnie i trafnie dobrane. Brązowe ściany w salonie połączone z zieloną wykładziną sprawiają, że dom mimo nowoczesności, jest przytulny. Moim zdaniem, mogłaś powstawiać ciemniejsze drzwi i zrezygnować z tego jasnego dywanu. W kuchni nie pasuje ten obraz - jest ładny, ale za jasny. Łazienka jest ładna, choć wymieniłabym te rolety na jakieś zwykłe beżowe oraz lusterko, na takie w białej ramce. W sypialni 1 nie pasuje mi pościel, w sypialni 2 podłoga i to coś na ścianie (zegar może być, ale ten fotel? on wisi przy suficie czy to jest tapeta?). Sypialnia 3 jest bardzo ładna. Być może jednolita tapeta bardziej by tam pasowała, ale z tą również jest dobrze. Hol na piętrze jest bardziej nowoczesny od reszty domu, przez co się trochę wyróżnia. Nowoczesna i prosta bryła mnie nie urzekła. Mam jeszcze pytanie odnośnie jadalni. Otóż na stole stoi jakaś figurka. Czy simowie mogą tam normalnie jeść? Irbis pozdrawia ![]() P.s. Zdjęcia robione w nocy uważam za niepotrzebne, ponieważ i tak mało na nich widać ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 08.10.2007 - 13:12 Powód: bo nie pokazały mi się wszystkie zdjęcia. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mnie się pokazały wszytskie zdjęcia
![]() Coraz wiecej domków które widziałam robiły wrażenie na ,,zewnątrz" a w środku to kompletne dno ; / A tutaj : Super domeczek , naprawdę ma styl ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo ładny, lecz nie pasowało mi kilka rzeczy:
-nie wiem dlaczego w kąciku do nauki sim gra w SSX. Pewnie powiedział mamie, że będzie się uczył =) -Zdjęcie samych drzwi jest w sumie niepotrzebne, -bardziej pasująca nazwa to "pistacjowa czekoladka", bo dużo tam zieleni. ^^ |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
niezłyyy *_*
kilka rzeczy mnie kuje w oczy ale spoko 8/10
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
dom jest piekny ma doskonale wyposazrenie moje punkty 10/10
mam jeszcze małe pytanko skond masz meble ? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
O nie! z kad masz takie piekne płyty brazowa na scianach!? masz mi powiedziec! wiesz ile ja takich szukałam w necie.... boskość
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek śliczny.!
![]() Mów mi szybko skąd masz te tapety w kwiaty?! (brązowe ![]() I skąd masz ten przeboski TV w salonie. ;> ? Teraz ocenię.: Bryła - 8/10 [ nie lubię płaskich dachów, ale w sumie domek mi się podoba. Ogród - 9/10 [ Niczego sobie, aczkolwiek... nie lubię maxisowskich roślinek. xD Spodobał mi się basen. Ma taki efekt prawdziwej wody. xD (nie wiem jak to powiedzieć ![]() Wnętrze - 10/10 [ baardzo mi się podoba. Niczego sobie. ![]() RAZEM - 27/30 SUPER. :* |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Do tego domku niec nei mam wszystko jest super oczywiście daje 10/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dla mnie bomba
![]() 1. Domek ślicznie prezentuje się z zewnątrz, bardzo mnie zacekawiło to "przejście" do ogrodu. 2. Stylowo, ciekawie urządzona łazienka. 3. Sypialnie skromne, ale za to fajnie dobrane kolorystyką, ładne tapety ![]() 4. Coś, co nie dotyczy domu, ale bardzo mi się spodobało, to fryzura Twojej simki xD Ogólnie rzecz biorąc, bardzo bym chętnie grała w takim domku, super Ci się udało, pozdrawiam :* |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|