Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.10.2007, 12:09   #151
wuSs

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

prawie.

wiecie co. zamiast przepuszczac te tematy, na ktore i tak musicie odpowiedziec, moglibyscie wysylac pw do autora z tlumaczeniem czemu nie dopusciliscie...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.10.2007, 13:00   #152
egotastic.
Guest

napisze znowu:
czy bedzie w ogole normalny caps?
to zmniejszanie jest denerwujace .___.

stare 07.10.2007, 18:36   #153
Lilith

Chciałam się dopytać, co z działem Downloads?? xD
Lilith jest offline  
stare 07.10.2007, 18:50   #154
Windrider

Mam wrażenie, że większość userów na razie marzy o wakacyjnej nudzie, a jak się z nią uporać będzie myśleć za 9 miesięcy, więc póki co może lepiej nie przypominać o jakże odleglych wakacjach? Chodzi mi o bezsensowny napis "TSP v1,1. Z nami nie będziesz się nudził w wakacje", który IMHO najlepiej byłoby usunąć w całości, bo ta wersja też jest lekko mówiąc głupawym pomysłem ;]
Windrider jest offline  
stare 08.10.2007, 18:02   #155
Nereide
Guest

Jeżeli mogłabym się wypowiedzieć na temat moderowania, bo chyba zostałam oświecona co do nowych zasad umieszczania tematów, to chcę coś zauważyć.

Umieszczanie postów łamiących regulamin nie jest dobrym rozwiązaniem. Jako moderatorzy pokazujecie, że można łamać prawo, bo chcąc nie chcąc akceptujecie takie tematy. Zgodzę się z wcześniejszą opinią, że dobrze byłoby uprzedzić owych użytkowników w jakikolwiek sposób, np. automatycznie wysyłać im wiadomość po zarejestrowaniu albo umieścić przyklejony temat dotyczący umieszczania odpowiednich tematów. Z tego co zauważyłam, na podforach widnieje owy "lep" nazwany "Zakładam temat, a go nie ma. Dlaczego?". Według mnie jest to wystarczająca informacja dla użytkowników. Jedyne co pozostaje to kasowanie łamiących regulamin postów do skutku (a jeżeli to nie poskutkuje, to zwyczajnie ostrzec użytkownika o danym zajściu).

W obu przypadkach - dotychczas stosowanej zasadzie, jak i w wyżej wymienionym pomyśle, tracimy bezcenny czas, a nasza cierpliwość jest wystawiona na próbę. Trzeba jednak wybrać najkorzystniejsze wyjście dla wszystkich.
Trzeba wziąć pod uwagę także dotychczasowych użytkowników - czy nie lepiej stracić nowego, zamiast tego wytrwałego, który jest zmęczony ciągłym czekaniem na publikację swoich postów?

Sądzę, że moja propozycja wydaje się realna, o ile chęci moderatorów są wystarczające.

Mam tu na myśli sytuację wspomnianą przez Chryzantema Złocistego.

PS. Piszę ten post między innymi dlatego, że sama od dwóch godzin czekam aż ktoś zaakceptuje mój temat. W międzyczasie widziałam na forum trzech-czterech moderatorów.

stare 08.10.2007, 19:41   #156
Windrider

Cytat:
Napisał Journey
Z tego co zauważyłam, na podforach widnieje owy "lep" nazwany "Zakładam temat, a go nie ma. Dlaczego?". Według mnie jest to wystarczająca informacja dla użytkowników.
Szczerze mówiąc gdybym nie wiedział że to tam wisi od roku, to bym tego nie zauważył.
Windrider jest offline  
stare 09.10.2007, 11:30   #157
Nereide
Guest

Zbytnio nie rozumiem Twojej aluzji, ale mnie tu rok temu nie było. Pojawiłam się niedawno, mimo iż zarejestrowana jestem od dwóch lat.

stare 09.10.2007, 14:25   #158
19kamila94
Guest

a może możliwośc rozmawiania o crakach ale nie piratach jesli sie to niespodoba nie mam nic przeciwko wkącu to nie ja stworzyłam to forum

stare 09.10.2007, 15:10   #159
Alatáriël
Guest

Wporządku.
Jeśli wolicie, żebyśmy nie zamykali tematów po przepuszczeniu - ja tak robić nie będę.

Nie dziwić się, dlaczego nagle połowa tematów, które uznam za bezsensowne nie pojawi się.

stare 09.10.2007, 15:12   #160
Odyn
Admin Emerytka

Cytat:
Napisał 19kamila94
a może możliwośc rozmawiania o crakach ale nie piratach jesli sie to niespodoba nie mam nic przeciwko wkącu to nie ja stworzyłam to forum
kochanie, cracki sa w piratach... raczej nikt nie bedzie sie pytal o cracka, jesli ma oryginal.

Odyn jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości)

Zasady Postowania