![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Letni Dom
Jest to mój najnowszy dom i uważam, że jest lepszy od innych moich domów. Dom jest mały, funkcjonalny i mam nadzieję, że też ładny, ale wyniknie to z waszych komentarzów. Dobra, dobra koniec gadania, teraz fotki. Mam nadzieję, że podobał wam się ten dom. Pozdrawiam i czekam na oceny! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:23 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
mam pytanie nie na temat gdzie moge znalesc zdjecia zrobione podczas gry?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie ten dział i nie na temat. Jeżeli piszesz w moim temacie, to przynajmniej oceń dom.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem jest troche pusto na ścianach. Ale wogóle to nic dodać , nić ująć . Jest tak jak napisałeś , mały , funkcjonalny i ładny
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Natuśka - na ścianach jest pusto, bo nie miałem żadnych fajnych obrazów. Ale teraz sobie naściągam jeszcze więcej dodatków
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajnie wygląda sypialnia, podobają mi się w niej meble i kolory.
Ogród mógłby być bardziej dopracowany. Jadalnia jest ładna, taka czysta. Tylko jedno zdjęcie kuchni. I ta tragiczna tapeta . Ogólnie może być. 5/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Sorry nie podoba mi się 6/10.
Takie puste te pokoje. Ściany są białe...taki smutny ten dom. Sorry za surową ocenę. |
![]() |
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Pierwsze co mi się nie spodobało to ta imitacja strumyka nie mogłaś zrobić normalnego wyglądało by bardziej estetycznie a w środku pustka daje 3\10 ale robisz postępy
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
Przykro mi, ale dom jest nieudany. Bryła jest w ogóle nieskładna i nieuporządkowana - wygląda jak rozbudowany barak. Ogród - bez komentarza. W środku jest bardzo smutnie, przygnębiająco i pusto. Łazienka pasuje do bryły - barakowa. W tym domu jest 1 kwiat? Za mało, biorąc pod uwagę jego pustość. Pamiętaj o lampach - dzięki nim można uzyskać różne ciekawe efekty wizualne.
Gdybym miał oceniać to byłoby to 2/10 Ale nie robię tego ![]() Pozdrawiam: ulmille Ostatnio edytowane przez ulmille : 29.10.2007 - 19:22 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie żebym się czepiał, ale chyba w ogóle. Co w tym złego, że bryła jest uporządkowana? Ty też prawie nigdy ogrodu nie robisz ![]() ![]() A co do oceny, to dom nie bardzo mi się podoba, właśnie dlatego, że jakiś taki chłodny, pusty i mało urodziwa bryła... :con: |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|