![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Według mnie ta cała Zadecka ta fajne urozmaicenie gry. Czasem mnie denerwuje, ale bez niej było by tak nudno.
|
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Do mnie jeszcze ani razu nie zagośćiła w domu ta upierdliwa baba ale na przedmieściu zawsze przywala moim simom kiedy są na randce.Raz próbowałam ją rozkochać w jednym bogatym emerycie ale pomysł nie wypalił bo jemu też torebką przywaliła w gębę.A trener mnie nie denerwuję bo ja dbam o kondyche moich simów i prawdymówiąc tylko raz go spotkałam kiedy próbowałam utuczyć sims :laugh:
|
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Pani Zadecka- czasem denerwuję, ale dobrze tworzy klimat
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam dodatku NŻ ale mam CPR i w studni życzeń wybrałam romans to mi się nie spełniło i zamast jakkegos facia to mi ze studni wylazła ta zadecka.zaczęła bić moją simkę która była w ciąży. A jak jej chciałam zrobić psikusa to mi te okienko znikało.
|
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Ja miałam tak samo to okienko znika a ona cię bije :/:/
|
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Nienawidzę jej, nie dość że rzadko bywa w grze, to jeszcze jest denerwująca i pogarsza nastrój moich Simów :/
|
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
raz miałam z nią do czynienia :/ tak skatowała chłopaka mojej simki, że randka była najgorsza w życiu i zabronił więcej do siebie dzwonic....
|
![]() |
![]() |
#139 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam taki pomsł na Zadecką. Wystarczy stworzć emeryta, poznać się z Zadecką i zacząć flirt później małużeństwoi do kosza z rodzinką
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Mi jeszcze nigdy ta baba nie przyszła
![]() |
![]() |
![]() |