![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
:o No baaaaa simy gwiazda to jeden z najlepszych dodatków, i nie dopuszczam żadnych "ale" heheh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
jeszcz 470 MB zostalo mi do sciagnieca Gwiazdy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Myślę że na temat gwiazdy nie ma wiele do powiedzenia. Śpiewasz, grasz, modelujesz i co z tego masz??? To że proszą cię o autograf?? Więcej do powiedzenia mam na temat abrykadabry....
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
A ja jak miałam 5 gwiazdek to przyjechała do mnie Marylin Monroe i dostałam od niej nagrodę SIMMY, najpierw dostała moja simka Andżelika, a potem jej mąż Marek kilka razy. Mam też za osiągnięcia w muzyce, a na nagrody już mi jedna szafka nie wystarcza.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Gwiazda bardzo mi się podoba i RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ tylko co robić po karierze ?
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja mam duzo do wypowiedzenia sie
1.Gwiazda jest fajna ale 1Powinno byc wiecej dróg karier 2.powinny byc koncerty 3.powinny byc podróze słuzbowe Moim zdanie autorzy popełnili duzo błedów, A to są najwazniejsze |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja pamiętam swoje początki z Gwiazdą... Nie moglam się polapać o co chodzi... Ale teraz mam Gwiazdę już tak dlugo i mi się nudzi powoli, jeśli ma się tylko Abrakadabre to zabawa jest calkiem fajna... Można wszystko zdobywać za pomocą czarów. No, ale ogólnie gra bardzo fajna
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Według mnie jest fajne. Napewno lepsze od abra :ph34r: kadabra
Moniczykita sądze że masz rację ale przyznaj że Gwiazda teżjest ok. (Jeżeli chcesz o tym pogadać to mój numer: 3369820) |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Sadze ze gwiazda moze byc...
Ps.dona gdyby chcileli zrobic cos takiego to by im zajelo rok...A moze wiecej... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|