![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() okna i drzwi. patio ![]() ![]() łazienkę ![]() podłogę w 2 łaznience tej niebieskiej. piękna ![]() boską < 3 piękną ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Większośc rzeczy jest ze stony http://www.simplystyling.de/ Podłoga z łazienki niedostępna w internecie bo mojego autorstwa płytki z sypialni są dywanem Niestety przeźroczysta podłoga jest ze strony, która jest juz zamknięta. Drzwi http://home.comcast.net/~lisimcreations/windows.htm Ostatnio edytowane przez ADRIAN : 06.11.2007 - 17:51 |
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie. Duzo roslin, fajowe autko i wytroj tez
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie wieszajcie mnie na płocie ale sądzę że rośnie nam nowy extra konstruktor z wyszukanym smakiem na miarę Just czy Eveline bądź innych "budowlańców" xD
spoxik domki budujesz |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Boże, jak ty to zrobiłęś domek jest codowny najlepszy z tej strony(dla mnie) i wogóle boski..... wszystko pięknie jak dla mnie 0 błędó poprostu 189/10 :>
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dom wygląda jak elegancki hotel, lub kurort jakiś.
Bardzo mi się podoba, wystrój i umeblowanie. Jest dużo szczegółów, które nadają tej willi klimatu. Bardzo mi się podoba gabinet, z tym niedbale rzuconym segregatorem i pudłem z papierami w środku. Sypialnia też jest śliczna. W środku, wszystkie pomieszczenia są atrakcyjnie i z wielką dokładnością umeblowane. Bosko. Wadą jest ta błotna sadzawka z mostem, zupełnie to nie pasuje do tego luksusu. A i jeszcze ta rura do basenu, jest brzydka. Po co ją dobrałeś.xP Kojarzy mi się ona z przekrojem jelita grubego. Ocenka 10/10 – bo domek ładny. Nie oceniam Twoich wpadek, bo kładę je na bark Twojej najprawdopodobniej chwilowej niepoczytalności występującej podczas tworzenia w artystycznym szale, i chwilowej żądzy posiadania wszystkiego z netu. :wacko: |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Taki Sobie
Pozdr. ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No już nie mam co się wypowiadać nawet nie będę oceniać poszczególnie bryły, wnętrza, i ogrodu...
Według mojej punktacji 30/30 i życzę ci dalej tak wspaniałych domów... Pozdrawiam Serdecznie ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
daje 10/10 nic dodać nic ująć
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()