![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie bardzo wiedziałam gdzie wrzucić ten temat. Jeśli nie tutaj to proszę oszczędzić sobie komentarzy złośliwych
![]() EA Games wprowadziło nową formę logowania na ea.pl (poprzez adres email) .. niestety teraz zniknęła opcja rejestrowania gier. Hm, moje pytanie brzmi czy zniknęła czy po prostu robi się to teraz inaczej?.. PO zarejestrowaniu posiadane gry był heh, "fajnie" widać na thesims2.com ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja wciąż widzę opcję rejestrowania...
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mnie się pojawia, owszem.. jak instaluję grę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Widzę na stronie, owszem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja pytam o rejestrowanie gier na www.ea.pl, nie o logowanie do strony na www.thesims2.com
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hm... znajdz miejsce, gdzie instalowalas simy, znajdz folder z dodatkiem, ktory chcesz e-zarejestrowac. Znajdz folder support i plik o nazwie "EReg.exe". Klikasz i rejestrujesz.
Have fun ![]() edit: chyba ze nie o to rejestrowanie Ci chodzi. Ale czy gre mozna w jeszcze inny sposob? :> a moze jestem niedoinformowana, co jest calkiem prawdopodobne. edit2: wiem juz o co Ci chodzi, ale sama tej opcji nie widze :/ Jak znajde owy magiczny guziczek to dam znac. Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 12.11.2007 - 14:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Również mówię o rejestracji. Powiedziałam, żebyś się wylogowała, bo wtedy opcja rejestracji widoczna jest NA PEWNO, a jak wygląda przy zalogowaniu - nie wiem. Wiem tylko (sprawdzałam), że można dorejestrować (;D) tam każdą grę z EA, więc wydaje mi się, że jednak odpowiedziałam na Twoje pytanie, jeżeli jednak czegoś nie rozumiem, to przepraszam i już nic nie mówię
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|