![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Według mnie to tak jest:
-Siostry Kaliente mają dziadka kosmitę,który porwał Belle aby Dina mogła orzenić się z Mortimerem.Kasia Langerak nie może być Bellą,ponieważ ma inny odcieć skóry.Kosmici przenieśli Bellę do Dziwnowa,wcześniej wymazując jej pamięć i dane z drzewa genealogicznego. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Nieweim czy ktoś już to pisał :p
ale odkryłam boolpropiem po poznaniu wszystkich za pomocą skrzynki w Miłowie,że ona ta jest! Więc kilkam na Kasandre i na telefon żeby po nią zadzwonić. I co? Nie ma jej na liście.... :1smutny: :wacko: ![]() ![]() edit: Zgadzam się.Tą którą porwali to nie jest ta w dziwnowie. To jest tak jak byś sobie stworzyła nową simke.... |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Cóż... ja nie robiłam tego typu dochodzenia. Po prostu myślałam, że nie ma jej to nie ma, nie istotne. A jednak... fajnie dowiedzieć się tylu rzeczy o niej. Według mnie to dobry pomysł z tym dochodzeniem.
|
![]() |
![]() |
#135 |
Reputacja: 10
|
![]()
może tak nie w temacie,ale po przywróceniu jej boolpropem jak mam w simpe usunąc jej wspomnienie"umarłam"?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Spróbujcie tak.Przenieście parcelę z rodziną Ćwir do kosza parceli,przenieście się do Dziwnowa.Dajcie tam tą parcelę i czekajcie na Bellę Ćwir.Myślę,że pomogłem
|
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Nie wiem ile można mówić, że Bella z Dziwnowa nie jest prawdziwa.
|
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Belle Ćwir są dwie!!! Jedna w Miłowie która przychodzi bardzo rzadko a druga w Dziwnowie...ta w Dziwnowie jest simem domyślnym dla tego otoczenia by zmylić graczy. Jak w widać w historii Miłowa jest dokładnie że Bella została porwana...A ta w Dziwnowie to jej klon. Przypatrzyłam się im i są bardzo widoczne różnice. A po za tym Bella Ćwir z Dziwnowa niema wspomnień niema drzewa genaologicznego. TO WSZYSTKO WYJAŚNIA. A Bella wywołana kodem boolprop....w Miłwie jets prawdziwa
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Czy tego tak latwo nie można zrozumieć?!
Tak, belle są dwie. Jak już pisano to w Dziwnowie to inna simka. Jak tamta przywrócić SimPE czy jak tam to się zwie to jest poradnik co do tego Umarłam ... pzdr |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
a ja znalazłam Bellę Ćwir. Przyjaźniła się z Ofelią Zmrok. Albo kimś tam. ;D Była w takiej tej sukience jak w jedynce czerwonej.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|