![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia są bardzo ciekawe, są jakby podwójne.
Są oni: Ona i On. Jest i świat zewnętrzny. Te fotografie są bardzo oryginalne. Zdjęcia są trafione w ten prosty i dobijający tekst. Ten komentarz jest moim 200-setnym postem. Mam dzisiaj święto, więc zjem sobie rurkę z bitą śmietaną za 2,44 zł. Mało tego, życzę sobie takiego kretyna na co dzień, a od święta Ciebie. Fryzura tej idiotki do mnie przemawia, jednak, różu ma zdecydowanie za mało. Jak JA odbieram wiersz? Chyba chciałabym być taką nieświadomą niczego idiotką. Żyło by mi się łatwiej. p.s. skuś się na interpretację zdjęciową XIII księgi Pana Tadeusza. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Wow.! Bardzoo fajne.!
Gratuluję pomysłu. ![]() __ Szkoda, że nie chcesz kontynuować. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Fajny makijaż tej "kretynki". Pisz więcej takich wierszyków!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
AHAHA GENIALNE :dddddddddddd
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Świetne, genialne, cudowne! Bardzo mi się podobało. Zilustruj więcej takich wierszy...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Świetny wiersz. I świetne fotki. "Opowiadanie" w porządku xD . Pozdrawiam ;*
Ocena Końcowa: 100 / 100 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Namiętna miłość idiotki i kretyna
![]() Słodkie =) Nie wiem czemu, ale coś mnie poruszyło. Książe z bajki spotyka swoją księżniczkę... Jadą w nieznane. Dopiero później zostają obarczeni brzemiem rodzicielstwa. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Hehe na prawdę świetny wiersz. I bardzo fajnie się go czyta i ogląda zdjęcia, pasują po prostu idealnie^^
|
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
O boshe jesteś geniuszem
![]() To jest świetne. Szkoda że takie krótkie ![]() oceny nie mówie bo po co ![]() Ostatnio edytowane przez The FerG : 22.11.2007 - 20:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Wiersz znałam. Naprawdę pomysłowe i śmieszne. Więcej takich fotostory! Skąd taki fajny makijaż dla miejscowej idiotki?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|