![]() |
#721 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Guest
|
![]()
A jak zrobić, żeby sim śpiewał do mikrofonu, kiedy inni grają np. na perkusji, kontrabasie i gitarze? O.o xd
|
![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
![]()
Natuśka___, dodam, że słowa półrocze i semestr to wyrazy bliskoznaczne i odpowiednikiem Twojego semestru byłby rok po prostu. Czyli studia trwają cztery lata, każdy rok ma dwa semestry i jak powiedział(a) Lapis_Lazuli, kazdy semestr trwa 3 dni (72 godziny).
|
![]() |
![]() |
#724 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#725 |
Guest
|
![]()
A ja też mam takie pytanko...:
1.Moja kochana simka zna chyba 5-7 osub z tajnego stowarzyszenia i zna je już bardzo długo, a żadna limuzyna do niej nie przyjeżdża i nie zabiera jej żaden facet. Proszę! Doradźcie mi! 2.Czasami do akademiku mojej simki przychodzi jakiś sim przebrany w królika. Jak mój sim może się tak przebrać?? Nie po to żeby sie przebrał ale po prostu jestem ciekawa czy w ogule sie da. 3.Kiedyś moja jedna simka udzielała 2 komputerowym simom płatnych korepetycji. Teraz kiedy jestem inną simką kiedy klikam na kogoś zadaną pracę to jest tylko opcja "Wykonaj zadaną pracę sima X (0%)" Zamiast X jest tam imię sima kturego jest ta zadana praca. A czasami jest też więcej niż 0%. Ale nie w tym żecz. Może mi ktoś w tym pomuc?? Proszę! No i to tyle. Piszcie odpowiedzi proszę!! Z góry dziękuję |
![]() |
![]() |
#726 |
Guest
|
![]()
Weronka-Werka9:
1. A twoja simka jest w bractwie studenckim 2.To jest towarzyski króliczek , a jesli to jest krowa albo coś tam z uszami [niewiem co to] to to jest maskotka czyrliderek ... chyba jakims kodem mozna sie przebrać tak jak on 3.nierozumiem pytania |
![]() |
![]() |
#727 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie:Czy jeśli porzuci się studia to wraca się do domu jako nastolatek,
młody dorosły czy dorosły? |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Guest
|
![]()
dorosły
znakiii |
![]() |
![]() |
#729 |
Guest
|
![]()
kochani, nie mam czasu przeglądać całego tego tematu, wobec czego proszę o odpodwiedź na mój problem:
chciałabym zmienić nieco układ pokoi w akademiku, ale oczywiście nie jest to możliwe bo ścian nie da się budować. Być może znacie jakiś kod, który mógłby to zmienić? Bo chciałabym także drzwi tam postawić... I druga rzecz: czy na studiach można mieć dziecko? pozdro Ostatnio edytowane przez alexandra_rijkaard : 27.03.2008 - 12:45 |
![]() |
![]() |
#730 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pytanie ^^
jak wprowdzę moich simów do akademiku to też przyjdą inni ? czy będą tylko moje simy ?? proszę o szybką odp. ^^
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |