Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.12.2007, 10:48   #1
Ateii
Guest

ThumbsUp :mały, przytulny, dla 2 osób z dzieckiem: by Ateii [BRAK ZDJĘĆ]

Ostrzegam, że z zewnątrz jest paskudny, za to nadrabia ładnym wnętrzem ;p

Miłego oceniania!

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:46

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.12.2007, 12:15   #2
Rëñáës
Guest

Domyślnie Odp: :mały, przytulny, dla 2 osób z dzieckiem: by Ateii

Pierwszy. Ładniutki. Z zewnątrz nie jest taki paskudny. 8/10.

stare 19.12.2007, 12:19   #3
miracle
Guest

O___o. Jak dla mnie zbyt napaćkany, mało przejrzysty. Nic ciekawego. Bez urazy. ;p Tak go poprostu odbieram, może jakaś dziwna jestem...

stare 19.12.2007, 13:59   #4
Sheep-y

Reputacja: 10

Dwa zdięcia mi się nie wyświetlają. Wnętrza są ciekawie urządzone, ale jest w nich ... jakby to określić "napaćkane" No i jak dla mnie za dużo rzeczy z internetu Ale to tylko moje zdanie 7,5/10
Sheep-y jest offline  
stare 19.12.2007, 14:19   #5
Janvier
Guest

Hmmm na zewnątrz aż taki paskudny nie jest tylko te drzewa... W środku za dużo naćpane chyba że tak mi sie wydaje na zdjęciach.Myśle że gdyby było bardziej "czysto" (<--- o Lol) od dodatków wnętrze byłoby niczego sobie.Jeśli zależy ci na ocenie liczbowej to 7/10

Pozdrawiam Janvier

stare 19.12.2007, 16:33   #6
BBoy Sekretne Imie
Guest

Idea Odp: :mały, przytulny, dla 2 osób z dzieckiem: by Ateii

Po pierwsze bryła. Dałaś 1 zdjęcie zawalone drzewami nie widać bryły domu. Dopatrzyłem się prostokąta z ciekawym dachem. Przeciętnie. Salon smutny, jakby był w budowie. Szczególnie te dziwaczne półki i smutne pokrycia ścian i podłogi... Wszystko wydaje się być tymczasowe, jakby się ktoś przeprowadzał. Kuchnia ładna... Półki, rękawice, chyba najlepiej ci wyszła w całym domu...Toaleta całkiem ładna. Niezłe ściany i podłoga, fajna wanna... Sypialnia rodziców. Mało gadania. Jest bez zarzutu, nic nadzwyczajnego... No i pokój dzieci... Jak by to powiedzieć... beznadzieja! Całość zawalona, mam wrażenie, że tam wogóle nie ma wolnej kratki. :ohmy: . Postaraj się :con:

Bryła i ogród 3/10 - bryła w porządku, ale na zdjęciu musiałem się dopatrzeć czegokolwiek, przez drzewa, które wszystko zasłaniały... 2 pkt. za dach, bo jest oryginalny, 1 za to, że jednak ta bryła przynajmniej była jakimkolwiek prostokątem...
Wnętrze 6,5/20 - to wygląda jak dom do połowy zbudowany! Szare ściany, wszystko walnięte byle gdzie. 1 pkt za ładne obrazki i te pomarańcze na stylowym stole 1,5 pkt za niezłą kanapę, tą białą półkę z książkami i kanapę przed TV, 2 pkt za kuchnię, 1 za toaletę, reszta, 1 za fajną fioletową ozdobę w sypialni + ładne łoże.
9,5/30 - może i mały, ale wygląda na to że ten dom to dopiero może być przytulny, jak ściany będą wyglądały jak pomalowane i kupisz tam parę stolików, żeby wszystko sie nie walało po ziemi. Bo to taki w sumie bałagan, a nie umeblowanie.

Mam nadzieję, że przyjmiesz moją ocenę i się zabardzo nie zmartwisz

pozdro, BSI

stare 19.12.2007, 16:36   #7
Nikara
Guest

właśnie. nie widać bryły ;p ale w środku jestem oczarowana. nie przepadam za bardzo za dodatkami z internetu (muuuli mi grę), jednak nadają one charakter. dokładnie jak tu. zapchane i napchane. uwielbiam małe domki, gdzie w środku nie ma jak przejść. achh 3. śliczny ;pp

stare 20.12.2007, 08:45   #8
Komurka
Guest

Dom w środku jest dość ciekawy, mnóstwo rzeczy w jednym miejscu to chyba jego domeną. W domu panuje trochę ciemności, jednak gdy popatrzy się na zewnątrz to wszystko jest jasne - ta ciemność spowodowana jest przez drzewa w ogrodzie, co też mi się podoba bo nadaje domu klimat.

stare 20.12.2007, 10:53   #9
sagem22
Guest

no domek ładny ładny ;D z zewnątrz mi nie zaimponował 7/10 ale w środku daje 9,5/10 za niedopracowania ;D pozdrawiam

P.S powiedzcie mi jak dodać swój dam na forum <lol2>

stare 20.12.2007, 13:05   #10
Komurka
Guest

Sagem22 tutaj Ci wszystko pisze :
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29474
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35020

Ostatnio edytowane przez Komurka : 20.12.2007 - 13:07

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania