![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]()
Marthe
![]() ![]() Karnacja: thesimssi2 Oczy: Enayla Włosy: raonsims Brwi: icedmango Róż: helaene Cień do powiek: bruno Kredka do oczu: LaPink Szminka: bruno Piegi: helaene Ubranie: KateK [Simy podmieniłam bo coś było nie tak z serwerem, na którym były] Ostatnio edytowane przez luja : 26.01.2008 - 14:42 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No Nie Taka Zła
Pozdr. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
bardzo ładna taka skromna i naturalna 9/10 i czekam na kolejne simki
![]() wesołych świąt życzy kotopies :* Ostatnio edytowane przez kotopies : 22.12.2007 - 15:26 Powód: yyyyy......mała pomyłka |
![]() |
#4 |
|
![]()
Annette:
![]() ![]() Karnacja: CORiS Oczy: kamikitten Włosy: raonsims Brwi: kamikitten Róż: kamikitten Cień do powiek: bruno Kredka do oczu: bruno Szminka: bruno Ubranie: NataliS Lucas: ![]() ![]() Karnacja: stefan Oczy: kamikitten Włosy: raonsims Brwi: kamikitten Sczecina: maxis Broda: JoanneDyer Róż: kamikitten Szminka: helaene Ubranie: Natalie [Simy podmieniłam bo coś było nie tak z serwerem, na którym były] Ostatnio edytowane przez luja : 26.01.2008 - 14:50 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Albo oslepłam, albo Marthe i Annette są cholernie podobne O.o' ? Siostrzyczki
![]() Widzę, że masz lekkie zamiłowanie do tej fryzurki, co ? Ładnie dobierasz ubrania - choć nie są ani trochę w moim stylu. Nie podoba mi się też prezentacja simów. Pokoje w których robisz zdjęcia są zbyt bardzo naświetlone, co widać na skinach. Nie radziłabym też dodawać tak dużego kontrastu w fotkach - znacznie ładniej wyglądają naturalne i stonowane kolorki. Czekam na dalsze prace. Pozdr. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ładne
![]() Pozdr. ![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
AHA, jednak oślepłam ^^'. No to widzę, że masz lekkie zamiłowanie do krótkich fryzur
![]() Pozdr. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Śliczne! Dasz do pobrania?
|
![]() |
#10 |
Guest
|