![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
ejj dzioewqczyno thx za tą stronke jest zawalista normalnie loovam cie xD xD KAJA401 odrazu jest napisane czy do the sims zwyklych czy do jakis dodatkowww thx koffana xD
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie ma za co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Powtórzę się jeszcze raz - jeśli uda Ci się ściągnąć dodatki to znaczy, że są one darmowe. Na stronach z płatnymi dodatkami najpierw się płaci, dopiero potem można je pobrać, nie na odwrót (może za wyjątkiem serwisów z abonamentem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
a ta stronka http://www.parsimonious.org/ jest twoim zdaniem darmowa??bo znowu mi sie pojawilo ,,plis giw me a credits or contact''czy cos takiego.a serwis z abonamentem to jak mozna to rozpoznac??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Ilez razy można powtarzać, że jest darmowa? Pomyśl, jak miałabyś zapłacić za coś, co juz pobrałaś? Podawałaś swój adres na stronie z dodatkami, żeby przysłali Ci rachunek? Ktoś wystawił fakturę na Twoje nazwisko? Właściciel dodatku odwiedzi Cie osobiście, żeby wyciągnąć od Ciebie pieniądze? Oczywiście, że nie.
Serwis z abonamentem to taki, w którym jesteś zarejestrowana jako członek płacacy składki za pobieranie plików. Chyba najwyższy czas zamknąć ten temat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
dzieki za wszystko i sory za klopot ale ja mam dopiero kompa od2miesiecy i dopiero sie ucze tego typu zeczy a nie mam nikogo w rodzinie ani nawet w domu zeby nauczyl i wyjasnil mi tego typu zeczy. jeszcze raz DZIEKUJE CI I INNYM GORACO!!!!!! za fatyge i wyjasnienia Pozdrawiam was goraco BUZIOLE :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|