![]() |
#181 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Super! Cieszę się, że coś takiego napisałaś!
![]() ![]()
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
super
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
O ja cię! Jaka gru... puszysta Ofelia xD
Fajnie, że stworzyłaś epilog, bo możemy sobie jeszcze po podglądać Twoje Dziwnowo... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawie jest w Twoim Dziwnowie. U mnie jest tam takie zamieszanie, ze juz nie ogarniam tego co sie w nim dzieje
![]() Czekam niecierpliwie na c.d.n. xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Świetne uwielbiam twoje opowiadania, czekam na odcinek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Reputacja: 11
|
![]()
Naprawdę przykro, że uśmierciłaś tyle simów. =( Jakoś tak smutno się z nimi rozstawać =( ale nic nie trwa wiecznie xD Fajnie, że coś takiego napisałaś, czekam na c.d.n
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Mi też trochę szkoda tych Simów.
Ale nadal najbardziej żałuję śmierci Eryki i Zooma. Naprawdę ich lubiłam. Aha, na zdjęciu, gdzie Ofelia błaga Mrocznego na kolanach, Oliwka przechodzi przez ścianę ![]() Ok, obszerniej skomentuję po ciągu dalszym epilogu, bo będę już mieć przed oczami całość i mi łatwiej będzie. ![]() A, i dzięki za to, co napisałaś w ostatnim poście w temacie "3". EDIT z 9.01.2008: Naomi, ależ Ty się zmieniłaś ![]()
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 12.01.2008 - 09:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
No świetnie, świetnie Naomi. Już nie mogę się doczekać, dalszej cześci epilogu. Uwielbiam Twoje Dziwnowo, powiem tyle, jest naprawde DZIWNE. Pozdrawiam i stawiam 10, Ariedale.
|
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
Lizek kobieta zmienną jest xP
i tylko krowa nie zmienia zdania xP a i co do dziecka to oczka są celowo zasłaniane CI co grają simami to wiedzą dużo o niemowlakach i wiedzą jak wygląda dziedziczenie rysy twarzy zaznaczają się po okresie niemowlęcym xP http://www.forum.thesims.pl/showpost...3&postcount=50 ![]() pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#190 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wiesz, jak patrzę na te zdjęcia dziecka i Zooma z Izą i Tytusem, to jeszce bardziej mi go żal, że zabrałaś mu(dziecku) rodziców. Iza i Tytus są przecież kościści, jakby nie było
![]() Podróże Rebeki Gold są już zamknięte, więc zapytam tutaj: skąd masz fryzurę Mirandy, którą zaczyna nosić podczas studiów(odcinek 6, jest na str. 12). Krótkie włosy, zaczesane za uszy. Bardzo bym prosiła...! Mogłabyś jeszcze raz mi napisać, skąd ogólnie ściągasz dodatki? Bo to były fajne stronki a nie wiem, czy jeszcze mam do nich linki... Dziękuję z góry i przepraszam za problem. Z niecierpliwością oczekuję kolejnego odcinka! Pozdrawiam.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|