![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom zamieszkuje [maxisowa] rodzina Podróżnik : Teodor wraz z żoną Teresą i córką Tiną.
![]() Widok ze strony ulicy: ![]() Rzut parteru: ![]() ![]() ![]() Zaraz za ścianą, przy której są schody jest salon: ![]() ![]() ![]() Naprzeciwko znajduje się kuchnia: ![]() ![]() Obok sypailnia Teresy i Teodora : ![]() ![]() I jeszcze łazienka: ![]() ![]() Teraz przejdźmy na górę: Korytarz: ![]() ![]() Łazienka na górze: ![]() ![]() ![]() ![]() To cały domek ![]() A teraz ogród: szopka (spiżarnia, znajdują się tez tam narzędzia ogrodnicze i drewno na opał) ![]() ![]() ![]() dom z tyłu ![]() i z mały klomb przodu : ![]() Wystawiam domek na forum pierwszy raz, wiec sorrki za jakiekolwiek błędy ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez monika55 : 21.01.2008 - 19:52 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła: Nie mam nic do niej 10/10
Przedpokój: Trochę pusty 7,5/10 Salon: Pusto, ale kolorki ładne 9,5/10 Kuchnia: Pusta 7,5/10 Sypialna1: coś mi w niej nie gra 8/10 Łazienka: może być 9/10 korytaż: |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła: Nie mam nic do niej 10/10
Przedpokój: Trochę pusty 7,5/10 Salon: Pusto, ale kolorki ładne 9,5/10 Kuchnia: Pusta 7,5/10 Sypialna1: coś mi w niej nie gra 8/10 Łazienka1i2: może być 9/10 korytaż: nie podoba mi się 1/10 Sypialnia2: Ładna 10/10 Ogród 7/10 Ogół: na początku zachęca, potem już niezbyt, ale to pierwszy domek, ocena 6,5/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tapczan_ - Regulamin sie kłania. Jeżeli Cię "oświeciło" masz taką opcję edytuj.
_ Co do domku: jest ładny. Taki, "ciepły". 6/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie Podoba Mi Się
Pozdr. ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na jekiej działce jest zbudowany ten dom? bo moim zdaniem stanowczo na za dużej. Bryła nie powala, ale jest dosyć miała w odbiorze. Faktu istnienia szopy nie rozumiem,. Fajny pomysł z ogródkiem kamiennym, mogło być tego trochę więcej. Wewnątrz jest trochę posopolicie. Przyjemnie- bo po wiejsku. Nioe pasuje mi zmywarka i tne taki metalowy sNa jekiej działce jest zbudowany ten dom? bo moim zdaniem stanowczo na za dużej. Bryła jie powala, ale jest dosyć miała w odbiorze. Faktu istnienia szopy nie rozumiem,. Fajny pomysł z ogródkiem kamiennym, mogło być tego trochę więcej. tnik (zapomniałam jak to się nazywa). Psuje trochę wystrój. Łazienka na parterze jest okropna- meble są źle dobrane. Korytarz na piętrze okropnie pusty. Łazienka na górze baaardzo podobna do tej na dole. Sypialnia dziewczynki trochę za pusta i za bardzo chłpięca.
6/10 - za dobre chęci, za to, że domek jest "wiejski" i za to, że jest "clean". |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba. Tylko ten wielki telewizor strasznie razi w styl i taka "wiktoriańska" (??) łazienka. Ale bez tych rzeczy jest naprawdę ładny
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hmm....nie obraź się,ale ten dom jest troszkę staroświecki.Ale takie klimaty są nawet ładne,jeśli wszystko do siebie pasuje w całokształcie.Tutaj pasuje,owszem.(PS.Do marmuru niezbyt pasują niebieskie ręczniki).Gratuluję pierwszego domku na forum!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dom niezbyt ładny. Nie pasuje do rodziny podróżników. Jednak dam 6/10 a sliczną szopkę!^^
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom bez dodatków, ale nie ładny. Za zwykły, nie ma klimatu
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|