![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ta łazienka to jakiś żart?
Wielkie pokoje ale mebli mało. Nie podoba mi się dach i nie ma ogrodu. Zdjęcia są o wiele za małe. 1/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jaki oblesny dom łeeeeeeee To ma byc willa??!!!!!!!! 1/10
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
To nie jest willa, to jest WIELKI DOM !
Pokoje są zbyt duże, a zdjecia zbyt male, a uwierz mi ze nie kazdemu chce sie klikac i je powiekszać .... Moja ocena 2,5/10 Mam nadzieje ze to nie pierwszy i ostatni raz kiedy chwalisz sie domkiem :* Pzdr :* :* :*
#5 |
Guest
|
![]()
Łeee! Willa? To ma być willa? To wielki kwadrat, z wielkim, wysokim dachem. Wielkie pomieszczenia, mebli prawie wcale nie ma. Nie dopasowane kolory ścian i podłóg do tych ''pieknych" mebli.
0,5/10 za samą fatyge |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za duże pokoje,małe zdjęcia,nie ma ogrodu i brzydki dach ocena 0,5/10-za zrobienie domu xP
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Postaraj się robić mniejsze domy, ale nie tak puste i większe foty.Meble fajne, ale pusto, i fajne kolory.Chciałabym również zobaczyć jakiś "większy" ogród. I pamiętaj, nie zniechęcaj się, czekam na następny, miejmy nadzieje, lepszy, domek.Nie daje oceny liczbowej.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Może następny dom zbuduj malutki?Z pewnością będzie lepiej, robienie zbyt dużych domów, które później ciężko umeblować, to częsty błąd.Budując dom od razu rozplanuj sobie, gdzie będą jakie pokoje i jakiego będą kształtu i rozmiaru, dzięki temu łatwiej będzie ci go umeblować.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Totalna klapa.Pusto...I ta łazienka...To ma być willa?Jakiś żart?Ale do Prima Aprilis jeszcze trochę brakuje,nie potrzebnie się tak śpieszyłeś...0/10
Pozdrawiam,Myrtle ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
2/10.
Maxis, maxis, maxis. Byle jak zrobiony. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|