![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
wydaje mi sie, ze byl juz taki, ale chyba juz go nie ma
poszukuje roskladanej wersalki - takiej kanapy, co moze byc lozkiem. jest w ogole takie cos? ![]() a jesli jest, to zeby bylo juz wyprobowane i pewne, ze na tym mozna spac, a nie tylko drzemac ![]() Ostatnio edytowane przez mabda : 07.02.2008 - 08:46 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
prosilam o wyprobowane, a nie o "moze"
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
A ty nie możesz sama wypróbować? :> Ciesz się, że w ogóle ktoś chciał ci pomóc, a nie jeszcze wyrzuty robisz... ;/
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ktos chcial mi pomoc - widzisz, problem w tym, ze taka pomoca sluzy mi dzial linkarnia. i stamtad moge sobie wyprobowac wszystko. a poszukuje konkretnej rzeczy i jesli nikt nie moze mi pomoc,to trudno, ale niech nie wrzuca 10linkow z linkarni.
nie robie nikomu wyrzutow tylko prosze o konkrety, a nie "wyprobuj" |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Raczej nikt Ci tego sprawdząć nie będzie. Ten dział nie służy do eksperymentalnych wgrywań sobie różnych rzeczy na prośbę innych użytkowników, tylko do wyszukiwania linków, które już Ty wypróbować musisz sobie sama.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
przepraszam bardzo za moja prosbe. bylam przekonana, ze taki temat juz byl i ze ktos juz cos takiego znalazl. jesli nie, to spoko, ale nie musicie wszyscy najezdzac na mnie, bo do jasnej anielki wiem po co jest ten temat
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
mabda, czy my na ciebie najeżdżamy? ;> Ja tylko się pytam czy nie mogłabyś sama sobie "przetestować'' a ty zaczęłaś na mnie najeżdżać...
![]() EDIT: Nie róbmy offtopu ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()