![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]()
Droga Do Prawdy. odc.1
Witam. To moje pierwsze fotostory więc może wam się nie podobać. Więcej nic pisać nie będę. Przepraszam tylko, że na razie jest tylko 35 fotek, ale jak już powiedziałem to pierwszy odc. mojego pierwszego fs. Bardzo porszę o szczere oceny i komentarze. Chciałbym się jeszcze o coś zapytać. Jak zrobić, żeby czytelnik po włączeniu moje linku na początku widział takie coś: 1 odcinek- poniżej 2 odcinek- tutaj itd. (oczywiście jak już zrobię ten drugi odcinek) Bardzo prosze o pomoc. Życzę miłego czytania i oglądania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Pierwszy odcinek, a już tyle się dzieje... Jedyny błąd jaki udało mi sie zauważyć, to "hmmmmm"- pisze się przez samo "h". A komiks mi się podoba. Czekam na następny odcinek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ciekawe, a nawet bardzo ... Czekam na następny odc.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dziewczyna przychodząc do Mike'a, przedstawiła się jako Angelika Woods a przecież nazywa się Katty Woodson...
No i jeszcze ten błąd ortograficzny "Chmmm", pisze się przez samo "h". Tak poza tym może być ciekawie. Jeszcze tu zajrzę.
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja myślałam, że "Mayday" się wzywa w samolotach, ale może jestem niedouczona ;D
Za bardzo nie wiem, co mam oceniać. Postacie są naiwne. Ten nieżywy gościu, jak jeszcze był żywy, kazał tej lasce jechać po pomoc, a teraz ma pretensje, że go nie uratowała =/ Jak na razie mi się nie podoba.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mnie zaciekawiło. Czekam na 2 odcinek!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ciekawe, skomentuj mój ''Zrób to, jrsli potrafisz.''
Jak umieśiłaś ten pożar w telewizji, czekam na odpowiedz, mój blog www.dla.simomaniakow.blogasek.pl |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ciekawie się zapowiada. Zdjęcia ładniej by wyglądały jakbyś je obramował i ponumerował.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |