![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy dom na forum więc proszę o wyrozumiałość...
Mój dom stworzyłem dla ludzi żądnych spokoju, ciszy i odpoczynku Domek jest zbudowany z naturalnego kamienia i nadaje się dla dwóch osób Jest jednym z najmniejszych domów na forum Dom z wyposażeniem wiejskim Budowałem go bez żadnych dodatków pobranych z internetu tylko z oficjalnych typu: Podróże Foty wykonane przez mojego brata Proszę o szczere oceny Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:09 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
7/10 - bez komentarza nie chce mi się gadacxP
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
W domku tym można dostać kalustrofobii.
Domek jest przeciętny i nie wyróżnia się z tłumu. Mimo wszystko jednak podoba mi się. Duże zastrzeżenia mam jednak do kanapy i foteli w salonie. Nie odpowiada mi ten wzór tapicerki. Kominek też bym dała inny. Jadalnio-kuchnia jest ładna ,ale zamiast stolika z owocami dałabym jakąś roślinke. Jak na pierwszy dom nie jest źle ![]() 6/10 Powodzenia |
![]() |
#4 |
|
![]()
Hmm. domek nic nadzwyczajnego , jest nijaki. Bryła nieciekawa, ale ma przytulny jest
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła mi nie pasuje...
Kuchnia z przedsionkiem- podoba mi się, ale te okna... Salon- nie podoba mi się Sypialnia- b. ładna Łazienka- też mi sie podoba Ogólnie 7/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wewnątrz domu stworzyłeś fajny klimat. Tak jak wspominałeś, dom przeznaczony jest dla simów szukających ciszę. Wnętrze jest spokojne, kolory stonowane. W salonie mnóstwo zdjęć a w sypialni pospolita kozetka. Przypadła mi Twoja praca do gustu.
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Domek z zewnątrz taki sobie...
Na dodatek nie pokazałeś bryły w dzień, albo mi się nie wyświetla. W środku jest fajny. Ocena: 7/10 Ps. Zapraszam do mojego pierwszego domku. Link w sygnaturze. ![]()
#8 | |
Reputacja: 22
|
![]()
Lubie takie domki. Bardzo mi się podoba. Jedynym minusem wg mnie są obrazy w salonie. Myślę, że mógł wystarczyć jeden lub wcale. Ale mimo to w domku stworzyłeś fajny klimat.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez luja : 19.02.2008 - 17:36 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła wydaje się prosta, ale przestrzeń przed domem jest tak zorganizowana, że nawet taki klocek wygląda ciekawie.
Ogród ładny, kolorowy. Do domu prowadzi ścieżka... Ładnie. W środku ciepło, przytulnie, ale nieco ciasno. W kuchni zmieniłabym kolor stołu, krzeseł i lodówki, bo nie pasują do blatów. Nie podobają mi się też okna. W salonie ciasno, a kolor ścian nie pasuje do mebli. Najbardziej podoba mi się sypialnia. Dużo drewna, wszystko ładnie dopasowane. Łazienka też jest ciasna, ale praktyczna (mimo, iż waham się co do jej grywalności >< ). Daję 7/10 pkt. ^^ I o to dowód, że można zbudować całkiem niezły dom bez używania dodatków z internetu. Pozdr. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
w jaki sposób stawia się meble pod kątem?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|