![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
simka moja pisała powieść i jej sie zrobił duży cyc jeden xD
http://img299.imageshack.us/my.php?i...napshotcy2.png |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Przestawiłam niechcący simki, jak się całowały na kanapie i wyszła niezręczna sytuacja:
![]() I jeszcze jak simka wyszła spod prysznica, zapomniała zakręcić wody;] ![]() Śmiechowe:] |
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje dziwactwa:
Nina i Dina podczas nietypowego wejścia i wyjścia do wanny ![]() ![]() Dziwna szyja Liliany Przyjemniaczek. ![]() I Andżelika i Damian po filmiku oświadczynowym. Dla Andżeliki widocznie się jeszcze nie skończył ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez treys : 21.03.2008 - 15:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Taca z nieprzygotowanym testem zagradzała drogę do kuchenki. Przestawiłem ją moveObjects'em pod ścianę. I znikła(grałem na niewidzialnych ścianach). Dopiero po chwili zauważyłem, że przykleiła się do ściany. ^^
![]() ![]() EDIT: A wiecie co jest najlepsze? Kiedy kazałem mu "wznowić przygotowanie" wyciągnął rękę(troszkę nienaturalnie) i op prostu zdjął tacę ze ściany. ^^ Ostatnio edytowane przez Szczur : 18.06.2008 - 20:32 |
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 10
|
![]()
Potrójny pocałunek:
![]() ![]() ![]()
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
ekhem, no cóż...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |