![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy coś takiego było ale ja czasami prowadzę biznes z obrazami. Tzn. nie takimi jak są do kupienia w trybie kupowania, tylko sama je maluję. Owszem jest dużo pracy...lecz jak jest dosyć dużo osób w domu to idzie szybciej, a simoleanów jest co niemiara..
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A ja rozkręciłam świetnie restaurację.
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
W związku z karierą mojej simki (muzyk) postanowiłam zrobić sklep z instrumentami, potem doszły do tego jeszcze przedmioty potrzebne do zrobienia nocnego klubu, biznes się rozkręcił, zdobyłam już dwie nagrody "Najlepszy z najlepszych" i jest maksymalnie rozwiniętym przedsiębiorstwem, mam ponad 250 gwiazdek przywiązania klientów, a co najważniejsze zbijam na tym kokosy XD.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
a jak zrobić dom publiczny?
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Nie wiem najlepiej jest kupić parcelę bo jak w domu to klijenci ci po nim łażą ....
Serioo..... PoZdRaWiAm :* |
![]() |
#16 | |
Reputacja: 22
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
A ile można mniej więcej zarobić kasy na takim sklepie na dzień? Np. 1000 simoleonów? :smirk:
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie najlepiej prosperuje sklep za obrazami, rzeźbami ewntualnie elektronika
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
U mnie najwięcej dochodów jest z salonów samochodowych ;p
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Teoria: najwiekszy zysk jest wtedy, gdy wymagania sa male, a wynik duzy
Praktyka: niewiele sie rozni od teorii, ale nie zapomiajmy, ze zamiast ceny hurtowej , przy innych produktach np.robotach jest czas i potrzeby sima. Tak wiec, teoretycznie, powinnismy najwiecej zarabiac na obrazach(koszt 0, zysk duzy), ale praktycznie dochodza tu czas i potrzeby simow, ktore ubywaja. Nie da sie ich przeksztalcic na kase. Chociaz wedlug mnie i tak na obrazach zarabia sie krocie XD. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|