![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No dobra, mam problem.
Nie grałam w simy dość dawno i wczoraj chciałam włączyć BodyShopa. A tu d***. Oczywiście załadował się itp. Problem pojawił się, kiedy chciałam zmienić fryzurę. Nie wyświetliło żadnej, a po chwili ekran stał się czarny i program się zawiesił. Czekałam już nawet 15 minut i nic. Nie odwiesił się. Dzisiaj odinstalowałam wszystkie simy i zainstalowałam na nowo. Czyściutki BodyShop odpaliłam. No i kurczę, to samo dzieje się przy włosach. Nie chce wczytać, od razu się wiesza. Aha, odpaliłam grę normalnie. Wszystko działa jak należy, ale kurczę, wolałabym trochę podziałać w BodyShopie, a on się wiesza. Włosy wczytuje normalnie w grze. Nie wiem o co biega. Mam najnowsze sterowniki do karty graficznej Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family. Laptop był kupiony niedawno i w jeszcze miesiąc temu wszystko działało cacy. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
u mnie terza tak bylo i do tej pory nie wiem co zrobic pomuzcie mi i Journey
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A może za mało pamięci... Albo jakieś wirusy...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Błagam, nie wyskakujcie tylko: za mało pamięci, wirus, za mało miejsca na dysku. Mam 150 GB wolnego, 1 GB pamięci i czysty komputer od wszelkich badziewi.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Super, teraz się już nawet gra wiesza. :/
Okolica się ładuje, a gdy np. chcę kliknąć na rodzinkę, czarny ekran. Ktoś pomoże? |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie instalowałaś żadnych dodatków z sieci ?
jeżeli nie instalowałaś żadnych dodatków z neta to może zadzwoń do EA ?
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Napisałam - zainstalowałam na nowo i grałam na czysto.
Od razu dzwonić? A co oni kurczę mi powiedzą poza "ma pani za słaby sprzęt", "nie potrafimy dokładnie określić przyczyny" itp. Czytałam trochę na necie i sporo osób ma podobny problem, jednak rozwiązania nadal nie ma. Pomimo telefonów do EA. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No dobra... To chyba musi być coś z kartą graficzną.
Na najniższych detalach jakoś przędzie. Jak włączę najwyższe, gra się zawiesza. O co chodzi? W grudniu miałam tę samą i śmigało aż miło. Czy ma to jakiś związek ze ściągniętym driverem/updatem do karty? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A jaki masz system operacyjny? wiem, że na laptopach zwykli Vistę instalować, a to mógłby być powód... niezgodność ze sterownikami do karty czy cuś.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Vista. Tylko, że w grudniu wszystko grało jak cacy.
Instalowałam sterownik do karty w lutym. Usunęłam go do poprzedniego stanu. Chyba się nie przywrócił, bo widnieje wciąż ta sama data. Nie wiem jak mogę go inaczej "cofnąć" do grudniowej wersji. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|