![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pewnego dnia uruchomiłam simsy(nie miałam zadnych dodatków), patrze cała gra zrobiła sie po angielsku. Włożyłam płyte podstawę (jeszcze raz) i uruchomiło sie to okno instalacyjne, zainstalowałam ją jeszcze raz i było prawie ok (usunęła mi się jedna rodzina) Po jakimś czasie znowu sie tak zrobiło(wtedy miałam zwierzaki,cztery pory roku i szyk i elegancje) Zrobiłam tak jak wcześniej, było ok.
Ale uruchamiam grę(po polsku już) i pisze że zwierzaki zostały odinstalowane.Później stworzyłam simkę i zobaczyłam że nie ma ubran z szyka i elegancji. Wkurzyłam się.Dziwne jest to że oba dodatki są zainstalowane, normalnie na kompie.Mam wszystkie simsy orginalne, nie mam rzeczy z neta , raczej nie uzywam kodu boolProp TestingCheatsEnabled. Dlaczego tak sie stało? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A zaistalowałaś simy w domyślnej lokacji?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A wybrałaś przy instalacji język Polski?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W domyślnej czyli w jakiej (wybacz ja taka nieobeznana jestem)? Wybrałam, język polski. Normalnie było dobrze ale dwa razy mi sie tak zrobiło.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
domyślnej czyli na dysku C, tak jak zaleca gra : )
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam na D, ale miałam tak je tak od 2 lat. Czyżby teraz to dopiero wyszło.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli go użyłaś, ale nie używasz aktualnie, to raczej nie wiąże się to z kodem, to samo jest jeśli go w ogóle nie użyłaś, ale jeśli go używasz, to jest klapa... Bo boolProp ubóstwia niszczyć grę (Ja musiałam odinstalować i zainstalować na nowo grę, i już nie używam tego draństwa... S)), może się posunąć do usunięcia rzeczy, które samemu się robiło, a nawet - do usunięcia gry tak, że już się nie włącza. Twój prawdopodobny problem to... Ten durnowaty kod. Jeśli nie, to nie wiem... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem możliwe, że teraz to wyszło...Mi dodatki, które miałam rok tak zasyfiły w pewnym momencie gre, że cała grafika się psuła nawet w inych grach.Odinstalowanie simów nawet nie pomogło, musiałam cały system przeinstalować... Wydaję mi się ,że to chyba jest mozliwe
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Użyłam go raz czy dwa, kiedyś. Później przeczytałam jakie szkody może wyrządzić ten kod i już od dawna go nie używam.A co do lokalizacji to bardzo możliwe. No,ale mogę tylko przy formacie kompa, dać więcej miejsca na C i tam instalować simsy.
Dzięki wszystkim i temat do zamknięcia. :* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|