![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
Odkrylem ze sa dwie wersje Sims 2 (moze to juz wiecie) Ta http://photos03.allegro.pl/photos/or...1/31/321113142 oraz ta http://photos02.allegro.pl/photos/40...0/12/326901281 (chodzi mi o zdjecie simsow nie dodatku) Mam ta druga wersje . Nie moge pisac w niej kodow . Ma ktos moze jakias akturalizacje do tej pierwszej wersji ? Z gory dziekuje . Zimblood Ostatnio edytowane przez Zimblood : 14.03.2008 - 06:59 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To sa dwie te same wersje rozniace sie jedynie pudelkiem. Sprawdz czy aby na pewno dobrze wszystko wpisujesz. Czy okno kodow otwiera Ci sie wogole? Czy znika po wpisaniu kodu i wcisnieciu ENTER? Czy wpisujesz je podczas gry, czy moze w otoczeniu (Milowo, etc.)?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chce wpisac np kod na kase . Nie otwiera mi sie wogule konsola do wpisywania kodow .Wpisuje je podczas gry . Moze posiadacie jakiegos patcha ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A klikasz normalnie CTRL+SHIFT+C?
Jesli tak, a dalej nie dziala, to moze sciagniecie patcha z oficjalnej strony EA cos pomoze. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pobrałem najnowszego patcha chce zainstalowac i pisze "Gra The Sims 2 jest już zaaktualizowana." Teraz sprobuje napisac do pomocy technicznej EA
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wiec jesli jest zaktualizowana to nie mam pojecia w czym moze tkwic problem. Do pomocy technicznej EA nie pisz, mina wieki zanim odpisza. Lepiej zadzwon.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jutro moj kolega ma urodziny . I właśnie dostanie simsy 2 i mam mi pozyczyc . Moze bedzie u mnie teraz dzialac . Wielkie dzieki za chęć pomocy . Pozdro
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ta pierwsz to wersja na PC a ta druga na DVD ja także mam tą drugą i wszystkie kody mi działają może spróbuj jeszcze raz zainstalować
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja mam ten sam problem i nie wiem co zrobić:/ wszystko pięknie działa, klawiatura ok, a naciskając ctrl+shift+c lipa!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odinstaluj Cursor XP
|
![]() |
![]() |
![]() |