![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Agrr... nienawidzę błyszczącej podłogi (odkąd stała się tak bardzo oklepana i znajduje się w prawie każdym domu). Nie wiem, czy ściągałaś zestawy i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to. Jeśli faktycznie poszłaś na łatwiznę- twoja sprawa. Bryła rodem z The Sims '1' (okna, tapeta - ach te wspomnienia!). Zdjęcia też przypominają mi 'jedynkę'. Kuchnia i salon to totalna beznadzieja(duży swój wkład ma w to błyszcząca nakładka na podłogę.) Pusto i bez polotu, a na dodatek strasznie przytłaczająco. Drewno i takie kafelki w łazience to także niezbyt trafne połączenie, i dlaczego upchałaś wszystko na jedną ścianę!? Pokój dla 'młodszego członka rodziny' bardziej nadaje się dla nastolatka niż dla dziecka. Dlaczego ? Gdyż/iż/ponieważ jest tam za ciemno i brakuje zabawek. Czerwień i puste ściany są baaardzo dobijające. Sypialnia też nie kładzie mnie na kolana. Mimo pozornie ciepłych barw jest bardzo smutna.
Twoim 'problemem' (przepraszam za wyrażenie) jest mała ilość elementów dekoracyjnych i oświetlenia (włączone 'ożywiłoby' budynek) , oraz za duże pomieszczenia. (dodałabym jeszcze nakładkę na podłogę ale to moje widzimisię). 3/10 A co do ' nie przejmowania się' oceną - nie chcesz nie przejmuj się, a jak chcesz - to proszę bardzo. Tyle... |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się łazienka i ogólna bryła domu, ale reszta jest ok, daję 7/10
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła obleśna,a w środku za pusto przydało by się więcej dywanów,a nie lśniąca podłoga.5/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|