![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ilona- tak masz racje. teraz to wszyscy(prawie) popadają w ten naług dawania szklanych podług. bez niej przynajmniej podłoga jest orginalna i nie sztuczna
![]() Narysowałam nowy projekt domu wiec zabieram sie do budowania i zaprojektowania wnetrza w sims 2 . moze jeszzce dzisiaj wsadze go wiec moze bedzie jakas szansa ze go ocenicie ![]() Pzdr. od Sheby ![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dasz ściągnąć??9/10
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
goocha-jak juz wczesniej napisalam nie dam do sciagniecia
|
![]() |
#25 |
|
![]()
na pierwszy domek - super!
ciepło, przytulnie.. i ten pomarańczowy ![]() jednak ta grządka (?) z tyłu nie bardzo mi się podoba.. 9,5/10
#26 |
Guest
|
![]()
Nawet ładny. Tylko rada
![]() I Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Całkiem, całkiem. 6/10
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Średni.Bryła ładne wnętrze średnie,nie ma takiego hmm.... barkuje czegos
![]() A ogród wybaczamy ![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Wielkie dzięki Sheba
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
19OlusiaSims92 - nie zabardzo sie z tym zgadzam ;/ kazdy wie ze domów za pieknych nie robisz ale... a zreszta-ogrodów to ty w ogóle nie umisz robic wiec co pouczasz ? rozumiem ze ktoś robi pikene domy i ma do tego wprawe , ale ty ? mam akiego kogos posłuchac - nie radzacego sie z samym sobą ? wiesz tej wypowiedzi mysle ze cos sie wykosmotalo ztej namysli twojej a jesli nie to 'peszek' i tyle
Niusia42 - nie amm pojecia co mialas na mysli wyrazami 'całkiem.całkiem' no ale powiedzmy ze cos ci tam nie pasiło . ;/ prosze o uzasadnienie ![]() Adam1995_Winner - hihi. dziekiz a ocene ![]() sunny - nmzc. hihi. ktos prosi wiec odpowiadam i staram sie pomuc ile w mojej mocy ![]() Pozdrawiam wszytskich ^^ wasza kochana Sheba ![]() Ostatnio edytowane przez Sheba : 09.04.2008 - 18:30 Powód: poprawienie błedów |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|