![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
B. ładniście
![]() 10/10 Pzdr. od Sheby ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pięknie poprostu!
Jeszcze ten lasek i ogród! 100/100 Ps. Zapraszam do mojego czwartego domku! Linki w sygnaturze.
#14 |
Guest
|
![]()
Ten dom to marzenie każdego sima. Włożyłeś w ten dom wiele pracy. I efekt są. Lubie nowoczesne domki ale ten to stylem przechodzi samego siebie. Wszystko jest dopasowane. Nie jest pusto to najważniejsze. Mi przypomina dom sławnego artysty
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
baaaardzo naturalny!!! 100/10
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wewnątrz średnio, ale na zewnątrz...ach! Aż słów podziwu brak
![]()
#17 |
Reputacja: 14
|
![]() Ciekawy pomysł z wjazdem
![]() ![]() ![]() ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Piękna robota!! Ogród wspaniały, bryła domu też świetna!! Idealnie w moim guście!! Chciałabym mieć taki dla moich Simów!! 10/10!!!
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ogród dosłownie powalił mnie na kolana. Po prostu wymarzony.
Spodziewałam się, że wnętrze będzie bardziej ciemne, dlatego musiałam się przyzwyczaic do białych i czerwonych mebli ![]() Ale nie ma nic co by mi nie pasowało. Ogród 100/10 ![]() Wnętrze 9/10 Ps. Ten wodospad to ściągnięty czy zrobiony własoręcznie? W poranikach "jak zrobic własny wodospad" nie widziałam takiego. Ani w ogóle nigdzie. Czekam z niecierpliwością na inne Twoje domki ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
chyba sama zrobie sobie taki dom jak bede wiedziala jak naprawic simsy aby sie wlaczyly daje 10 na 10 ale mam male zastrzezenia co do koloru scian i takiego czarnego swiecznika na scianie ale ogrod jest przepiekny!!! gratuluje pomyslu!!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|