![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
No więc bryła mi się nie podoba-jest za prosta i za klockowata.Ogród również niezbyt...brakuje mi realistycznych terrejnów i ogólnie jakiegoś urozmaicenia-basen,oczko wodne,górki,pagórki,altanka...no cokolwiek.
Natomiast wnętrze jest bardzo ładne i równie bardzo realistyczne ![]() Zupełnie urzekł mnie kącik salonowy-bardzo klimatyczny i urokliwy,brawo ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
haughton- taak. szanuje bardzo twoje zdanie i utrzymam sie tego.W pewnych sprawacjesteś świetny,przekonałeś mnie a ja zrozumiałam ze musze wzorować sie soba ,nie mozna mi zźynać czyjegoś stylu ( to naprawde trudne ) Chciałam uzyskać równiez taki styl bo jgo domy mi Bardzo InPonują,chciałam to wykorzystac ponadtoo stworzyłam na wyrost kogoś. Poszanuje to i zdecydowałam ostatecznie ze bede wzorować sie sobą-pewne sprawy są naprawde czeste ale mam nadzieje ze inni mnie przypilnują.
Rainbow - hmm.. zauważyłam ze napisałaś ze brakuje ci basenu...itp. a jednakze pozwól mi sie z tym niezgodzić-BAsen jest. co do innych elementów które wymieniłaś nie pasowały by do tła takiego 'klocka' jak inny ktośik to nazwał xD Sypialnia wydaje efekt ciemnej ,Zimnej - pasuje do charakterów Ann i Łukasza (inaczej bym takiej nietworzyła) Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Popieram wypowiedź haughtona...
Domek jest taki sobie. Bryła zbyt klockowata. ogólnie nie jest źle, ale dobrze też nie ![]() 7/10
#14 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie w nowoczesnych domach też sobie dobrze radzisz. ;]
Dom w środku bardzo mi się podoba, na zewnątrz mam zastrzeżenia co do ścian bryły [nie lubię ich]. ;] Ocena: 9/10 |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sorki,przeoczyłam basenik ![]() Tylko ten ogród jest taki,hmm...ograniczony ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Gdybyś nie napisała co to jest, to pomyślała bym że to miejscowy spożywczak albo sklep z tanią (w sensie, że te sklepy tak wyglądają ) odzieżą. Nie jest do końca brzydki ale bryła odpycha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
nIE MARTW SIE nIE mSZCZE SIE :p JA OCENIAM -POPROSTU ;] Nie mam nic do ciebie bo masz prawo miec wlasne zdanie i masz prawo podobac ci sie co chce xD pozdr:
Sheba ^^ |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Piękny w moim stylu wykorzystałas ładne kolory w sypialni 10/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny. Lubię takie proste domki. Nie podoba mi się fragment ogrodu z basenem. Jakoś tak chłodno to wygląda. 8/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba
![]() ![]() Nie ma sie do czego przyczepic |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|