![]() |
#32 |
Reputacja: 22
|
![]()
Majka:
![]() ![]() Karnacja: stefan Oczy: Bruno Włosy: rosesims 2 Brwi: LaExotique Róż: Kamikitten Cien do powiek: Bruno Kredka do oczu: Bruno Szminka: Bruno Ubranie: Lianasims 2 |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Maja jest dość ładna.
Tylko są ciut za duże oczka ^^' ale jest ładnie a nawet pięknie moja ocenka : 10/10
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Maja - Bardzo mi sie podoba ^^ Oczy duże, usta małe. Tak jest ładnie, w każdym razie pasuje jej. Szkoda, ze nie robisz fotek z gry.
#35 |
|
![]()
Postanowiłam pobawić się w metamorfozy. Znajduje simki zrobione przez maxisa i dodaje do nich dodatki. Oto efekty:
Ania przed zmianami: ![]() Ania po zmianach: ![]() ![]() ![]() Dodatki: Karnacja: stefan Oczy: Bruno Włosy: Helgasims(??) Brwi: La_Exotique Róż: maxis Cień do powiek: Bruno Kredka do oczu: ?? Szminka: Bruno Ubranie: LianaSims2 W simce nie zmieniałam rysów twarzy!! |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
oceniam tylko ostatnią (nie licząc metamorfozy).
Majka jest ładna, nawet bardzo ładna, taka delikatna. ale ja bym jej dała mocniejszy (tzn ciemniejszy) makijaż oczu, dłuższe rzęsy itp i jakieś jaśniejsze, bardziej naturalne usta :> ale to moje zdanie *; |
![]() |
#37 |
|
![]()
Dzięki.
Może ktoś jeszcze oceni? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|