|
|
#1 |
|
Guest
|
Witajcie! Chciałam Wam przedstawić mój pierwszy domek tutaj. Oczywiście proszę o szczere opinie. Zapraszam do oglądania! Sorki za małe zdjęcia (kliknij na zdjęcie, aby zobaczyć je w większych wymiarach).
Proszę o nie kopiowanie zdjęć i tekstów, bez mojej zgody. Pozdrawiam, Klemciaczeq...
Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Na zdjęciach nic nie widać. Dom jest zimny, mało okien, ciemno, smutno i ponuro, zero żywych kolorów. Dom zrobiony na odwal się. Pościągałaś jakieś gotowe zestawy i poukładałaś meble jak leciało, nie ma żadnych ciekawych kombinacji. Moja ocena to 2/10. Nie obrażaj się, mam nadzieję że następne domy będą lepsze
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
3/10 tak na zachętkę do tworzenia kolejnych domków. Co do mojej opinii zgadzam się z ZuuZaa
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To znaczy nie ściągałam gotowych zestwaow, ale tak jakoś do nowoczesności to mi daleko, jednak lepiej radzę sobie z domami bardziej właśnie rodzinnymi, więc może jkieś wystawię.
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Zacznę o tego, że nie ma ogrodu. Te kilka drzew to nie ogród, przynajmniej dla mnie. Bryła to taki klocuszek
Jeszcze ten płotek... Nie pasuje do niczego. Yyy... A gdzie jest jakieś dojście do domu? Wyobraź sobie, leje deszcze, a ty do domu musisz iść trawą. Rano myślałaś, że nie będzie padać i założyłaś japonki... Eh, jakie to musi być uczucie Wchodzę sobie do domu. Uu! Jak mi zimno w stopy, czemu tu nie ma dywanu? Pusto tu trochę. A ta tapeta... Idę sobie do salonu, jadalnie zostawiam w spokoju, tu nie ma co komentować. O, tu jest dywan. Aaa, jak ciepło. A gdzie jakiś telewizor? Zaraz zacznie się, eh, teraz nic nie ma^^ Jestem teraz w sypialni! O, jakie fajne łóżko Wygodne, ale z wierzchu nie wygląda najlepiej... Ta tepeta mnie przeraża! O nie! Tutaj też jest ta przestarzała, lakierowana podłoga. Zajrze jeszcze do łazienki. Czy ja źle widzę, czy tu też jest ta podłoga? Heh. Ale śmieszny kibelek Ten prysznic mi tu nie pasuje. Dobra! Wyłaże już stąd. Tym "opowiadankiem" skomentowałam Ci domek. Ogólnie nie zabardzo mi się podoba. Pusto, zimno, wszędzie ta podłoga... Ale oki! 5/10 Ci się należy. Buduj dalej. Pozdrawiam!
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie obraź się ale...bryła mi się nie podoba, taki zwykły klocek... W domu przydało by się trochę żywych kolorów, dekoracji i roślinek. I co najważniejsze jakiegoś ogródka na zewnątrz. Jest pusto i ciemno... dywan w łazience jakoś tam nie pasuje, pomijając już fakt że wszędzie jest lustrzana podłoga, która jakoś nie pasuje w całym domu.
4/10 - na zachętę. |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|