![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Rozumiem Cole, bo uwagi większości z Was były takie jakbyście delikatnie mówiąc nie używali mózgu...
Jezeli CAłE ZAłOZENIE polegało na tym, ze jeden pokój ma byc niebieski drugi zielony, jeszcze inny różowy itd. Patrzac na te fotki chyba nie jest cięzko sie tego domyślec... (chociaz komentarze niektórych mówia co innego). Teraz napisze capslockiem, to moze cos dotrze do Waszych różowych komórek mózgowych: ZDJECIA SPECJALNIE Są NOCą NEONY Są PO TO, ZEBY JESZCZE BARDZIEJ PODKRESLIC JASKRAWą KOLORYSTYKę OGRóDKA NIE MA, BO I PO CO? ISTOTNE BYłO WNęTRZE KOLORY Są TAM SPE-CJAL-NIE.... BRYłA NA ZEWNąTRZ SPECJALNIE JEST SZARA, ZEBY KONTRASTOWAłA Z BARWAMI WEWNąTRZ!!!!!!! Teraz do Was dociera? Oczywiscie, ktos moze stwierdzic, ze taki dom mu sie nie podoba i ze nie chciałby w nim mieszkać - jak najbardziej jego prawo. ALE PISANIE, ZE BYłO BY LEPIEJ GDYBY NIE BYłO TYCH JASKRAWYCH KOLORKóW ITD. TO KOMPLETNIE NIEPOROZUMIENIE. Gdyby nie było kolorków nie byłoby też tego domu, bo zmieniłby sie z zwykłe mieszkanie... I wg mnie parcela nie jest robiona w 10 min. jest dopracowana i przemyslana ![]() Btw. sorki za ostry ton, ale naprawde sie wkurzyłam slepotą niektórych... To już drugi albo trzeci raz kiedy widzę takie chamstwo w stosunku do domu, który niepodoba się "wiedzącym najlepiej". Pamietajcie, ze krytyka a krytykanctwo to dwa rózne pojęcia. Wy podpadacie pod to drugie, ale ciągle zasłaniacie się pierwszym ![]() |
|
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Désignér np raczej nie będą tak wyglądały bloki ... jak mieszkasz w Polsce ... :/ a poza tym to nie jest życie tylko simsy gdzie się gra .. i nie ty tam mieszkasz tylko sim .... :/ DzikaŚwinia DZIĘKI miło słyszeć Ostatnio edytowane przez Cola : 24.06.2008 - 21:10 |
|
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pomysł to może miałaś i fajny ale te dziwne pokoje. Nie no nie w moim guście.
Nie będę się więcej wypowiadać bo zaraz skrytykujesz. |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
sunny- no i dobrze będę krytykować bo prawie wszyscy nie mogą zrozumieć co chciałam przekazać najbardziej zrozumiała to DzikaŚwinia i bardzo jej za to dziękuję ....
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Napisaliście co mieliście napisac i już się nie czepiajcie dziewczyny, w końcu to pewnie jej pierwszy domek na forum.
|
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Cola nie obużaj się tak. skoro dodałaś swój domek na forum powinnaś liczyć się z tym, że bedzie również krytykowany. nie wypada teraz mówić do kogoś "może ciebie rodzice zrobili na odwal się ", skoro nie potrafisz przyjąc krytyki nie zamieszczaj takich domów. Zresztą są gusta i guściki. jednej osobie Twój dom się spodoba a innej nie.
Mi się nie podoba również ze względu na kolory. |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Jaaaaki bulwers.
Jak ktoś chociaż raz wstawi coś oryginalnego,nie napchanego tysiącami dodatków,od razu beszt.Sorry,ale ten domek jest naprawdę fajny,jest jakiś pomysł,a nie jak większość domków na forum prawie niczym nie różniących się od siebie,gdzie jest nawalone brzydkimi zazwyczaj dodatkami,wszystko to sztuczne i plastikowe.Są oczywiście perełki,przeglądam ten dział dość często. Co się tyczy Twojego domku,strasznie mi się podoba,w ogóle wstawiłaś (wstawiłeś?) moje ulubione okna więc.. ![]() Jest też kilka rzeczy które bym zmieniła.Hmm,na przykład klatka,wstawiłabym koło każdych drzwi coś co wskazuje w jakim kolorku będzie wnętrze,albo nie wiem,w każdym razie za pusto i za szaro. W zielonym mieszkanku nie podobają mi się drewniane elementy ie ta pościel w bambusy,gryzie się to wszystko z neonami. W czerwonym,fajny pomysł połaczenia z czernią i ciemnobrązowymi meblami,ale już te jasne drewno nie pasuje. W niebieskim podobają mi się te pomarańczowe elementy,ale no.. nie wiem ![]() A różowe to wypas,słit i w ogóle. Ogólnie 8/10,i czekam na nowe produkcje ! Ostatnio edytowane przez Le Disko : 24.06.2008 - 22:12 |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cola, zamilcz ![]() Ja nie mieszkam ani w burdelu, ani w "szarym nudnym czymśtam", toteż twoje rozumowanie jest błędne. Od dodatków nikomu nie chce się rzygać, wręcz przeciwnie - odciągają nas od monotonii obiektów Maxisa. Chciałaś osiągnąć burdel w mieszkaniu wstawiając do niego neony - proszę bardzo, ale nie każdemu musiał się taki pomysł spodobać i dlatego jest to krytykowane. Gdyby projektantka wnętrz zaprojektowała mi w ten sposób mieszkanie-burdel, to bym ją wyśmiał i jeszcze zarządał pieniędzy za marnowanie mojego czasu. A jeszcze jakby mi ta mówiła "TO JEST ŁADNE, BO TAK MIAŁO BYĆ, A TY NIE ROZUMIESZ!!", to bym ją chyba pozwał za ukończenie studiów na lewo. :lol: Krócej mówiąc: Lepiej pochwal się zamkami w piaskownicy swoim rówieśnikom ![]() |
|
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pomysł mi się podoba, tylko trochę go dopracować i byłoby w porządku.
Taka jest moja opinia na ten temat. Życzę powodzenia. ![]()
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale taki własnie byłby projekt tej projektantki i usunięcie tych kolorów spowodowałoby, ze cały jej koncept ległby w gruzach. Są dekoratorzy wnętrz, którzy zyczą sobie, zeby kazdy bibelocik był tak jak oni go ustawili. I za to się im płaci ![]() A w tym przypadku tak wlasnie miało byc. Kazdy pokój miał miec inny, jaskrawy kolor, a bryła nudna i szara bryła miała skrywać "szurnięte" wnętrze. I to się idealnie udało. Wiec krew mnie zalewa jak sie pojawiają głosy, ze "gdybys wywalił neony, zmienił kolory pokoi, poprawił bryłe itd" to by było lepiej. Nie, nie byłoby, bo to już nie byłby wtedy "blok z kolorowymi pokojami". Wy tego naprawde nie kumacie? |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|