Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2008, 09:04   #31
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Pokuta

Napisałem, że czwarty odcinek miał być w czwartek. I rzeczywiście, tak miało, być, jednak gdy skończyłem pisać odcinek i załączyłem simy by porobić zdjęcia, conajmniej mnie zamurowało. Po pierwsze nie chciało się włączyć moje miasto, w ktorym mam zapisy do serialu (ładowanie zatrzymywało się wpół). Miałem już kiedyś taki problem, i bez problemu domyśliłem się, że to sprawka wadliwych dodatków z neta. Więc usunąłem od razu wszystkie, bo i tak nie miałem ich aktualnie zbyt wielu. Więc wchodzę ponownie na simy, miasto ładuje się tak jak zawsze, bez problemu. Włącza się widok miasta i... same trawsko! Żadnego domu, nic. Nawet ulice, drzewa i te różne ozdoby jakmś cudem zniknęły. Próbowałem coś kombinować z kopiami zapasowymi, ale to nie dało rezultatu. Usunął mi się cały zapis gry tylko w tym jednym mieście. Spróbuję jakoś odtworzyć postacie i budynki, chociaż to nie będzie łątwe, bo każda z nich miała tylko podstawę Maxis, ale obrabiałem ją własnoręcznie, by dodać jej charakteru. Lecz uprzejmnie proszę, na razie nie zamykać mojego tematu. POstaram się jak najlepiej i jak najszybciej odtworzyć to, co do tej pory stworzyłem. Myślę, że poczekacie, na dalsze losy rodziny McAway?
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.06.2008, 18:54   #32
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Pokuta

Świetna postawa, Atlantis. Jesteś jednym z nielicznych autorów FS, którzy w takim wypadku nie rezygnują i próbują coś zrobić, byleby inni mogli dalej czytać opowiadanie.
Oczywiście poczekamy- bo naprawdę jest na co.

PS: Wiesz, niedawno miałam taki sam problem jak Ty. Przeinstalowałam grę i wszystko normalnie działało (a miałam gdzieś pół giga dodatków na dysku). Wcześniej wywaliłam na pulpit wszystkie save`y i dodatki... To tak dla Twojej informacji .
Pozdrawiam,
Liv
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania