![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie się bardziej podobały akcesoria Kuchnia i Łazienka. Ale nie będę narzekała, tylko cieszyła sie tym, co jest w tym dodatku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
To jest dla mnie fascynujące, ale ja mam opcje oglądania filmów z Czasu Wolnego na tym telewizorze w regale schowanym...
Czyżby był jakiś inny telewizor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja Czasu Wolnego na razie nie kupuję, ale może coś nawala przy instalacji, kiedy gra jest "dopasowywana" do reszty dodatków. Oo
Mi się podoba taka mała komoda... chyba HEMNES z trzema szufladami, albo MALM. Pasuje do różnych wystrojów, bo nie ma narzucającego się koloru i stylu, jest bardzo mała, jak etażerka, i jak etażerka działa! Często mam problem "gdzie wstawić komodę/szafę", a to maleństwo można postawić przy kanapie, na nim ten okrągły wazonik z tulipanami, albo inna ozdoba. ^^ |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Mi sie strasznie podoba ta zielona żabcia z koroną
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Tak, jest razem z półką. Taką płaską. Jest jeszcze taka pogięta z gąsienicą.
![]() Jest też tak, że jest ta poduszka w kształcie serca, ale jest też kanapa na której ta poduszka leży. Niby nic, a takie pierdołki cieszą. ![]() Ostatnio edytowane przez Szczur : 29.06.2008 - 08:50 |
![]() |
![]() |
#77 |
Admin Emeryt
|
![]()
Sprawdziłam i w telewizorach z IKEA jest opcja Oglądaj Filmy z Czasu Wolnego, tylko najpierw Sim musi włączyć telewizor i jak się wtedy kliknie (tak jak w przypadku "zmień kanał" to się pojawiają te opcje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
fajny ten mini pack,tylko troche male te komody i w duzych pomiszczeniach gina
|
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 10
|
![]()
W instrukcji jest napisane:
"Nie możesz sie zdecydować, czy wykorzystać dodatkową sypialnię jako gabinet, czy pokój goscinny? Pomyśl o kupieniu składanego biurka i piętrowego lóżka, dzięki czemu mozesz miec jedno i drugie". Khem... khem... mogę? (ironia) Gdzie to łóżko ja się pytam ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Admin Emeryt
|
![]()
Mamełe - dobrze, że to zauważyłaś... Bo ja też się o to pytam...
Ale stwierdziłam, że może jest ukryte gdzieś... Przekopałam wszystkie katalogi i nic... Mam pomysł, że to się może ujawnić w dodatku "Osiedlowe Życie", bo na screenach jest tam takie chowane w szafie łóżko... Więc może... I znowu trzeba czekać wrrr... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|