|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom: | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 61.11% |
Tak, |
11 | 30.56% |
Nie, |
3 | 8.33% |
Okropność. |
0 | 0% |
Głosujących: 36. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc jest to już mój 15 dom na tym forum XD.
Spis pomieszczeń: Przedsionek, salon, kuchnia, sypialnia, łazienka Testowany: Tak Parcela: 2x2 Koszt: ok. 46 000 simoleonów Właścicielka Vanessa McCann: Koniec ![]() Komentujcie i oceniajcie ![]() pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:00 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Te kolorowe płytki w łazience zabijają ^^ są świetne!!! ![]() Sypialnia mi sie podoba, jest bardzo oryginala. Wogóle domek to cudo ![]() Oczywiscie 10/10 Pozdrawiam! |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hehe dzięki za ocenę. Chociaż w łazience jest kolorowo przez te płytki
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ooo, łazienka i kuchnia są za-je-bongo!
![]() Bryła jak na mój gust zbyt ponura. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Normalnie dałabym chyba 8/10 ale ten domek jest taki jakiś zupełnie inny niż wszystkie...(w pozytywnym tego słowa znaczeniu;p) 10/10
|
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No nie i ja napisałam, że Cię lubię???
NIENAWIDZĘ!!! Jak śmiesz budować takie śliczne domki i jeszcze im robić doskonałe zdjęcia...?? No ja się pytam?? Do niczego się czepnąć nie mogę... Bryła super zgrabna, wnętrza piękne... A już ogródek - CUD ![]() Ech zazdroszczę pomysłowości ![]() Widać, że wszystko jest dopracowane w najdrobniejszych szczegółach... Ocena - 10/10 Ps. No dobra tak naprawdę to Cię nadal lubię ![]() ![]() EDIT, a przy okazji offtop - wczoraj siedziałam 4 godziny próbując coś zbudować aż w końcu się poddałam i naprawdę really czuję się trochę zazdrosna, że Tobie tak świetnie idzie ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 03.07.2008 - 08:01 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
powiem krotko -swietny domek 10/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tylko jedno- O_o
10/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zabiłeś mnie :o
Ja nie wiem, buduje dos duze domy i nigdy nie mam miejsca na przedsionek ; p A więc - kuchnia jest zzabujcza, bardzo mi się podoba. Salon ładny, nie mam sie do czego przyczepić tylko jestem zwolenniczka kwiatów i jakby był jeszcze jeden to ... ; ] Sypialnia jest... jest... no nei wiem, strasznie mi sie podoba to połączenie wzorów, kanapa i łóżko... cuudo ! I łazienka... te kolorowe kafelki dodają jej uroku ^^ Ładny i skromny ogródek, tylko ten płotek... nieścierpie... nienawidze go ; D Ogólnie domek bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam , Ela. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Sliczniuchny 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|