|  03.07.2008, 13:19 | #1 | 
| Guest 

|  Gracze w żałobie: premiera Osiedlowego Życia przesunięta! Wczorajszego wieczoru serwis SimTimes podał do wiadomości, że premiera najnowszego dodatku do gry The Sims 2, tj.: Osiedlowego Życia została przesunięta o... ponad tydzień! Niestety gra na europejskie półki sklepowe trafi dopiero 4 września (czyli już w trakcie trwania roku szkolnego), a nie jak było to zapowiadane wcześniej, 26 sierpnia. Jak informuje niemiecki GameStar powodem opóźnienia premiery jest dopracowywanie dodatku oraz prace nad The Sims 2: Apartment Pets przeznaczoną na NDS. Ostatnio edytowane przez Wieśniak : 03.07.2008 - 13:58 | 
|  | 
|  03.07.2008, 14:34 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Gracze w żałobie: premiera Osiedlowego Życia przesunięta! 

no z ta zaloba to troszke przesadziles
		 | 
|  03.07.2008, 15:02 | #3 | 
| Guest 

Lece płakać.[joke] xdd To chyba dobrze że chcą trochę dopracować ten dodatek.
		 | 
|  03.07.2008, 15:16 | #4 | 
| Guest 

Oj tam! xP To tak specjalnie przecież xPPP
		 | 
|  03.07.2008, 15:24 | #5 | 
| Zarejestrowany: 02.07.2008 Skąd: Central Park Płeć: MężczyznaPostów: 26 Reputacja: 10 |  Odp: Gracze w żałobie: premiera Osiedlowego Życia przesunięta! 

Tylko dłużej się będzie czekać
		 | 
|   | 
|  04.07.2008, 09:38 | #6 | 
| Zarejestrowany: 19.02.2006 Skąd: Białystok Wiek: 33 Płeć: MężczyznaPostów: 87 Reputacja: 10 |  Odp: Gracze w żałobie: premiera Osiedlowego Życia przesunięta! 

ale lipa... A miało na moje urodziny wyjść... Chamy... >.<
		 | 
|   | 
|  04.07.2008, 18:13 | #7 | 
| Guest 

taak taak Kasuj dalej moje komentarze hahahahaha kto takiemu dziecku dal jakies prawa... na takim profesjonalnym portalu... Paula widzisz i nie grzmisz? przeciez to jest jakas paranoja... | 
|  04.07.2008, 18:17 | #8 | 
| Guest 

Stary,nie zmieniaj się w tweety'ego,prosza Cie ;p już wystarczy że w SC usuwają wszystkie komentarze które im się nie podobają...a ja naprawdę nie jestem w żałobie! | 
|  04.07.2008, 18:25 | #9 | 
| Guest 

ale ja tego nie usuwałem przecież, to jakiś moderator pewnie. Ja nie usuwam NIGDY komentów na forum.  Chryzantem Złocisty - taka mała prośba: nie wypowiadaj tego nicka w moim otoczeniu xPP | 
|  04.07.2008, 18:31 | #10 | 
| Guest 

a ktos ma cos do tweetyego?
		 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |